BAKA NAREDILA: Harry ručao s Trampom iako mu je vrijeđao suprugu Meghan

Za službeni posjet Velikoj Britaniji, kraljica Elizabeta (92) ‘otkotrljala’ je crveni tepih američkom predsjedniku Donaldu Trampu (72) i njegovoj supruzi Melaniji (49).

Trump in UK | Autor: Profimedia

Prvo su privukli pozornost načinom rukovanja, a potom je na ručak stigao princ Harry (34) bez supruge vojvotkinje Meghan Markle (37). Bivša glumica je, podsjetimo, podržala Hillary Clinton (71) tijekom izbora 2016. i izjavila da će se ukoliko Donald pobijedi preseliti u Kanadu.

Prije posjeta, predsjednik se u intervjuu za The Sun osvrnuo na Meghanine ranije komentare. – Nisam znao da je ‘gadna’, ali mislim da će biti vrlo dobra princeza – rekao je Tramp.

Harry je sudjelovao na privatnom ručku s predsjednikom i prvom damom SAD-a, ali kada su krenuli u obilazak kraljičine privatne umjetničke kolekcije, šetao je nakratko s predsjednikovom kćerkom Ivankom Trump (37), ali se nije htio fotografirati s gostima, prenosi The Sun

U.S. President Donald Trump visits Britain | Autor: POOL

– Harry je bio treći kraljevski član u sobi, nakon kraljice i oca Charlesa (70), ali izgleda da nije sudjelovao u nikakvim kraljevskim dužnostima. Izgledao je mrzovoljno, kao da nije htio biti tamo – rekao je jedan promatrač.

U.S. President Donald Trump visits Britain | Autor: POOL

Meghan je sa sinom Archiejem te je izbjegla pojavljivanje na susretu, dok je princ odmah nakon susreta pohitao u teretanu gdje je proveo 90 minuta vježbajući i tako izbjegao službeni državni banket u palači na kojem su sudjelovali Charles, Camilla (71), William (36) i Kate (37). 

U.S. President Donald Trump visits Britain | Autor: Reuters

Harry je popisu uzvanika dodan naknadno, što je izazvalo nagađanja da su ga natjerali da bude tamo, ili je njegov tim mislio da će izgledati loše ako princ preskoči cijeli posjet. 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj