DOZA SLOBODE?! Glumica šokirala izjavom: Suprug i ja živimo četiri dana zajedno, a on potom odlazi svojoj kući…

Poznata glumica Gwyneth Paltrow, iznenadila je mnoge svojom posljednjom izjavom, rekavši kako njen i život njenog supruga ima posebnu dimenziju u kojoj svako od njih, ima pravo na svoju privatnost u mjeri koliko im je potrebno.

Iako niko u početku nije mogao pretpostaviti šta to zapravo znači, ona je objasnila, da je privatnost bila nešto oko čega su se oboje složili i ujedno, to je bio glavni preduslov pred početak njihovog braka.

Ona je objasnila da tokom sedmice, provode četiri dana skupa, da bi zatim, on otišao svojoj kući. Niko nije mogao vjerovati njenim riječima, a ona je to pravdala željom za odmor i potrebom da i ona, kao i njen suprug, muzičar Brad Falchuk, jednostavno trebaju dozu “slobode” koja doprinosi njihovoj inspiraciji.

-Oh, svi moji prijatelji govore kako naš život izgleda idealno, a mi ne bismo ništa mijenjali- izjavila je glumica za “Sunday Times”.

Par koji se tokom protekle godine vjenčao na privatnoj ceremoniji, odlučio je medeni mjesec provesti sa njenom djecom koju je dobila dok je bila u braku sa Chrisom Martinom.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj