(VIDEO) STRAVA NA AERODROMU: Žena je pokušala oteti dvoje djece majci pred nosom, ovo je snimak nadzornih kamera!

Jedna od najgorih noćnih mora roditelja jest otmica djeteta, a kada vam netko skoro otme dijete pred nosom, strah se samo podebljava.

Upravo se to dogodilo jednoj majci na aerodromu Hartsfield-Jackson u Atlanti dok je s obitelji čekala putovanje u Disneyland. Majci je 26-godišnja Esther Daniels pokušala oteti dvoje djece, prenosi Fox News. Pokušaj otmice zabilježile su kamere na aerodromu, srećom, brzo je su reagirali i zaštitari i policija.

Nemili događaj odvio se u nedjelju u pet ujutro kada se žena prišuljala iza majčinih leđa i pokušala odgurati kolica s djevojčicom dalje od nje. Nije uspjela u naumu pa se prebacila na drugo dijete, sina. Uzela ga u naručje i počela trčati s njim, no djetetov otac je bio brži pa se počeo “hrvati” sa ženom kako bi joj istrgnuo sina iz ruku. Cijelu scenu zamijetio je policajac koji im je pohitao u pomoć i trčao za Esther kada se bacila u bijeg.

U policijskom izviješću stoji da je 26-godišnjakinja u lošem psihičkom stanju te ju policajci nisu ništa razumjeli. Djevojku su kasnije odvesli u bolnicu Grady Memorial gdje joj je pružena liječnička pomoć te je kasnije uhićena.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj