FINALISTICE IZBORA ZA KRALJICU JADRANA NA RABU: Graciozne i veoma lijepe natjecateljice pokazale su privlačne vjenčanice i koktel oprave brojnih modnih marki

Nedavno su se na Rabu okupile finalistice izbora Kraljica Jadrana čija će se pobjednica natjecati za Kraljicu Svijeta. Graciozne i veoma lijepe natjecateljice pokazale su privlačne vjenčanice i koktel oprave modnih marki “Biba” iz Pule i Rijeke, “Pronovias”, “La Sposa” te “San Patrick”.

Nosile su i kupaće kostime labela “Rivage Line”. Kuća “Sherri Hill” je odabrala modne dodatke za natjecanje.

Elena Jung i Mario Sedmak bili su umijesni voditelji programa, za čiji su se ugođaj pobrinuli plesna grupa “Megablast” i “Colonia”.

Piše: Džana Mujadžić

Rab i turistička zajednica, salon Messie, Sherri Hill, Kras, vinarija Ilocki Podrum, koja je ostvarila kvalitetno vino i pjenusac “Kraljica Hrvatske” , uveličali su događaj njihovim osmipljenim učešćem. Fanceska je  uradila maštovite i jedinstvene frizure a “look” finalistica je uljepšao Rječanin Ive Berišić.

Domaća cura Maja Lončarević je ponijela titulu Kraljice Jadrana pa su joj uručeni posebni darovi: bon europskog centra ljepote i sporta “Dea” u vrijednosti od 20 000 kuna, poklon paketi “Krasa”, “Sherri Hilla” te kozmetika Feniks.

Prva pratilja je Michelle Salome Kurser, druga Lara Ivezić, Martina Dovoda je najfotogeničnija kraljica, a izbor media je otisao u ruke Petre Meglaj. Puljanka bosanskohercegovačkih korijena Nadina Spahić je odabrana za kraljicu osobnosti, a najelegantnija kraljica je Tanja Zanić.

Glavni izbor Krajice Hrvatske zakazan je krajem godine u Rovinju, u hotelu “Lone”.Organizatori su ekskluzivno objavili kako su postali vlasnici licence pa će se prvi put u Hrvatskoj izabrati Queen of the World, što će privući brojne turiste i ljubitelje ovakvih manifestacija.

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj