BIZARAN VIDEO IZ BEOGRADA: Mladić se drogira u čekaonici Doma zdravlja na Vračaru!

Internetom kruži nadrealan video koji je navodno snimljen u Domu zdravlja Vračar u Beogradu. Naime, na snimci muškarac “šmrče” nepoznatu tvar, a pretpostavlja se da se radi o nekoj vrsti droge.

Srpski mediji pišu kako se ovaj incident dogodio u utorak u čekaonici i to u odjelu opće prakse. Građani koji su se tamo našli sve su prijavili dežurnoj sestri, a ona je pozvala policiju. No, počinitelj je brzo nestao.

“U utorak na samom početku druge smjene netko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan muškarac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali policiju iz najbliže postaje. Oni su stigli veoma brzo, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao”, kazao je direktor Doma zdravlja Vračar srpskim medijima.

Snimile su ga kamere

Istraga je u tijeku pa se ne zna što je muškarac točno konzumirao. “Policija nam je obećala da će ubuduće češće obilaziti naše prostorije kako se slučaj ne bi ponovio”, poručio je direktor.

Kazao je kako imaju šest katova, ali i kamere te kako svaki dan kroz čekaonice prođe 2400 pacijenata i ne mogu kontrolirati baš sve. “Kamere su ga snimile te se nadam da će biti pronađen”, kazao je direktor Doma zdravlja.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj