BOLOVAO OD EPILEPSIJE: Disneyeva zvijezda (20) umrla u snu

Američki glumac Cameron Boyce, zvijezda Disneyevih televizijskih serija ‘Potomci’ i ‘Jessie’ te filma ‘Descendants’, preminuo je u subotu, a bilo mu je svega 20 godina. 

– Umro je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio – rekao je tada glasnogovornik obitelji. 

Kako TMZ saznaje, Cameron je bolovao od epilepsije. Kad su ga pronašli, nije reagirao na podražaje i medicinsko osoblje nije ga moglo oživjeti. Na licu mjesta su ustanovili smrt. 

Kako prenose strani mediji, njegova smrt okarakterizirana je prirodnom, iako mu je bilo tek 20 godina. 

– Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata – rekla je obitelj. 

CAMERON BOYCE | Autor: John Fleenor

Počeo je glumiti s devet godina kada se pojavio u horor filmu ‘Zrcala’. Dvije godine poslije toga imao je ulogu u filmu ‘Odrasli’ uz bok glumcima Salmi Hayek (52) i Adamu Sandleru (52).

– Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima – rekao je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa. 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj