MODA ZA OČEVE I DJECU! ‘Happy Duck’ kupio brend ‘Mis’ u Parizu

Četiri godine nakon lansiranja marke Happy Duck, Constance d’Amécourt se širi. Francuska poslovna žena koja zamišlja i ostvaruje badiće za očeve i djecu, upravo je kupila brand Mis u Parizu, koji je 2014. oformila Caroline Bembaron.

Trenutno proizvodi Mis u Parizu posjeduju rubriku na siteu Internet Happy Duck, a dostupni su na deset različitih tržišnih mjesta. Iako ko d’Amécourt nastoji osigurati nastavak razvitka i sinergiju dvije marke radi pojačanja pozicije na tržištu, ona želi očuvati i različitosti dva labela sa drugačijim kolekcijama.

Piše: Džana Mujadžić

 Universi su im raznoliki, ali se udopunjuju, jer ne radimo istu materiju. Print je ekskluzivnost recikliranog polyestera Happy Ducka, dok pomiješani Liberty od pamuka upotrebljavaju za modele Mis u Parizu. Imaju klijentelu od 18.000 slijedbenika, ali ih samo 70 kupuje modele oba brenda.

Godišnja zarada iznosi 60% zahvaljujući Instagramau, a HD predlaže i gornje anti-UV diove za djecu. Surađuju i sa Les Enfantines Paris koji se mogu nabaviti u dvije prodavaonice u šestom i 16 okrugu, Grada svjelosti.

Pažnju izaziva naziv Mis u Parizu, ali je vlasnica oglasila stvarnost jer se u gradu od tri milijuna stanovnika intro muros, iako ih broji 15 milijuna sa predgrađima, nalazi 6 milijuna miseva, te svaki Parižanin ima “svoje” dvije životinjice.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj