POKUŠAO OTETI AUTOMOBIL SA TROJE DJECE: Prolaznici do smrti mlatili muškarca u SAD-u

Gomila slučajnih prolaznika nasmrt je pretukla 54-godišnjaka u Philadelphiji nakon što je pokušao ukrasti auto u kojem se nalazilo troje djece, a roditelji su ga u tome uspjeli spriječiti, javlja ABC News.

Slikovni rezultat za POLICIJA u SAD-u philadelphia

54-godišnji Eric Hood uskočio je ovog četvrtka nešto malo prije deset sati navečer u auto i odvezao se dok su roditelji djece bili u trgovini. Roditelji su uspjeli stići auto koji je stajao na semaforu dok je bilo crveno svjetlo, te su ga izbacili iz vozila, stoji u policijskom izvješću.

Otmičar je potom napao oca i pobjegao, no sustigla ga je gomila slučajnih prolaznika koja je vidjela što se dogodilo te ga je počela udarati nogama i rukama. Napad je trajao dok nije došla policija.

Hood je odvezen u bolnicu Temple University, gdje je proglašen mrtvim. Djeca koja su bila u autu nisu ozlijeđena.

Nećak otmičara izjavio da je imao problema s alkoholom i drogama


Hoodov nećak izjavio je za ABC da je tek saznao za ujakovu smrt.

Jako sam žalostan zbog svega što se dogodilo. Žao mi je što je moj ujak izgubio život jer je radio nešto što mu uopće ne nalikuje i što su djeca prošla kroz to”, rekao je za ABC.

Nećak je rekao i da je njegov ujak imao problema s alkoholom i drogama te da je krađa automobila i otmica djece šok za njegovu obitelj.

Policija još nije podignula prijave protiv roditelja te čeka rezultate obdukcije kako bi se saznao točan uzrok smrti.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj