OBITELJSKA SVAĐA U SRBIJI SE PRETVORILA U KRVAVI POKOLJ: Djed uzeo pušku i ubio zeta i unuka, te teško ranio snahu i drugog unuka

63-godišnji je muškarac u Srbiji nakon obiteljske svađe hicima iz puške ubio zeta i unuka te teško ranio snahu i drugog unuka.

Obiteljska svađa sinoć se u Knjaževcu u Srbiji pretvorila u krvavu tragediju, nakon što je 63-godišnji Nenad Ronić hicima iz puške ubio zeta i unuka, te teško ranio snahu i drugog unuka. Potom je bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom smjeru. Kako piše Blic, policija ga je brzo nakon zločina pronašla i uhitila.

Pretukao bratića

Navodno se svađa dogodila između ubijenog Ivana Ronića (19) i njegova bratića K. R. kojeg je Ivan Ronić pretukao. K. R. se nakon toga požalio njihovom djedu Nenadu Roniću koji je uzeo oružje i počeo pucati po svima.

Od zadobivenih ozljeda u dvorištu obiteljske kuće odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), Nenadov zet, a Ivan Ronić preminuo je u knjaževačkoj bolnici zbog teških tjelesnih ozljeda. Nenadova snaha, 20-godišnja Romana, i još jedan unuk, petnaestogodišnji B. R. teško su ranjeni i prevezeni u bolnicu.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj