(VIDEO) LUDILO NA SVADBI U SRBIJANSKOM SELU! Pjevaljci u jednoj ruci mikrofon, a u drugoj pištolj!

Snimci sa svadbi na prostorima bivše Jugoslavije oduvijek su bili zanimljivi i urnebesni, često puni raznih gafova mlade, mladoženje, gostiju ili onih koji imaju samo jedan zadatak – zabaviti zvanice.

Slikovni rezultat za SVE SMO VIDELI ALI OVAKO PEVALJKU NE! Kad je krenula pesma VOLIM MOMKE KOJI PIJU RAKIJU izvadila je pištolj iz pojasa pa ispalila šaržer! Svatovi SE SLEDILI! Morate da vidite, bolja je od Škorićke

Jedan takav snimak, koji nam dolazi iz sela Ovča u Srbiji, postao je virealan hit, jer nam je ponudio ono što do sada nismo vidjeli. O čemu je riječ? Pjevaljka, oskudno obučena, pjeva, a potom vadi pištolj iz minjaka i puca. Ludilo prati i pjesma „Volim momke koji piju rakiju“.

No, to nije sve. Nakon ovog snimka pojavio se i drugi koji je napravio pravu pometnju na društvenim mrežama. Akter je ista pjevaljka. Ovog puta svatovi su je dovukli bagerom i stavili u „kašiku“. Potom su je digli pet metara od zemlje.

Momci koji su bili s njom na „kašici“ na kraju su se skinuli u gaće i skočili u bazen! Šta se sve događalo, dobro je da nije bilo mrtvih!

(Global CIR/Kurir/Agencije)

Komentiraj