TRAMP NA TWITTERU: Demokrate namjerno puštaju vijesti da Rusija podržava Bernija Sandersa, pokušavaju da ga eliminišu kao kandidata, sve mu je namješteno!

Predsjednik SAD-a Donald Tramp smatra da Demokratska stranka namjerno pušta vijesti da Rusija podržava Bernija Sandersa, pokušavaju da ga eliminišu kao kandidata za predsjednika države.

Tramp je napisao na društvenim mrežama da Demokrate u Kongresu počinju kampanju dezinformacija. Po njegovim riječima, lažne vijesti da Rusija simpatiše Sandersa pomoći će im da ga uklone iz kandidata.

On je napisao još jedan tvit posvećan ovoj temi. U njemu je nazvao predstavnike Demokratske partije neradnicima. Po njegovim riječima, oni ne žele da Sanders bude njihov kandidat, zbog čega ima loše šanse.

„Sve je ponovo namješteno ludom Berniju Sandersu“, dodao je Tramp.

Ranije je Vašington post objavio članak u kojem američki činovnici optužuju Rusiju da pomaže Sandersu. Kako se navodi, Rusija pokušava da pomogne njegovu predsjedničku kampanju.

“Obavještajna zajednica nam govori da se miješaju u ovu kampanju, upravo sada, 2020. I gospodinu Putinu sam rekao, budem li izabran za predsjednika, vjerujte mi, nećete se više miješati u američke izbore”, rekao je Sanders novinarima u Bakersfildu u Kaliforniji. 

„Rusija je 2016. godine iskoristila internet-propagandu da posije razdor u našoj državi i ja znam da će oni to ponoviti 2020. godine“, dodao je političar.

(Global CIR/Agencije)

  1. […] TRAMP NA TWITTERU: Demokrate namjerno puštaju vijesti da Rusija podržava Bernija Sandersa, pokuša… […]

Komentiraj