FILM U KINIMA SLJEDEĆE GODINE: Glumci iz “Jurskog parka” pojavit će se u trećem dijelu franšize “Jurski svijet”

Glumac Chris Pratt otkrio je da se svi vraćaju  u trećem dijelu franšize „Jurski svijet“,  koju će ponovo režirati Colin Trevorrow.

Film stiže u kina slijedeće godine, a Pratt je time potvrdio ono o čemu se već pisalo, a to je da će se u trećem djelu franšize „Jurski svijet“ pojaviti glavni glumci iz filma „Jurski park“ iz 1993. godine, a to su Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum.

„Ne smijem puno govoriti, ali ću vam reći da će vas film šokirati. Biti će najveći i najbolji do sada“, izjavio je Partt za magazin Variety dodajući „Nije se štedjelo na troškovima, sve su glumce doveli natrag“.

Jeff Goldblum je prije tri mjeseca izjavio „Ovi filmovi o dinosaurima su na neki način stravični. Namjeravamo snimiti još jedan takav tijekom ljeta.

Snimati ću ga zajedno sa Laurom Dern, Samom Neillom, Chrisom Prattom i Bryce Dallas Howard. Colin Trevorrow, sjajan redatelj, će i režirati i napisati scenarij. Jedva čekam“.

Zaplet filma za sada je nepoznat ali se vjeruje da će se priča nadovezati na film „Jurski svijet: Pad kraljevstva“ iz 2018. godine.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj