ŽELJELA RAZVOD! Krvoproliće na imanju oca Borisa Džonsona: Prijateljicu princeze Ane ubio muž!

Prijateljica princeze Ane, kćerke britanske kraljice Elizabete II, ubijena je u subotu iz vatrenog oružja u kući u Somersetu, a kako prenose mediji, u nju je pucao muž, nakon što je otkrio da ima novog partnera.

Slikovni rezultat za Džon Zurik (67) je ubio suprugu Debi Zurik
Debi i Džon Zurik

Džon Zurik (67) je ubio suprugu Debi Zurik (56), a zatim pucao u sebe, a sve se dešavalo na imanju oca britanskog premijera Borisa Džonsona. Džon Zurik se nalazi u bolnici u Devonu. U kritičnom je stanju, ali je stabilan.

Par, koji stanuje na imanju pored premijerovog oca Stenlija Džonsona, dresirao je i gajio lovačke pse i bili su funkcioneri Udruženja za dresuru klamber španijela, čiji je princeza Ana predsjednik. Između ostalog, dresirali su princezinog psa Sparkla.

Njihova kuća u mirnom selu Vinsford, u Somersetu, u kojoj je odrastao Boris Džonson, našla se u središtu istrage zbog ubistva.

Debi Zurik, koja se navodno liječila od raka, ubijena je nakon što je s drugaricom došla po lične stvari. Policija je našla tijelo s teškim povredama ispred kuće. Policija je uzalud pokušavala da je reanimira, prenosi “Sun”.

Prijateljica s kojom je došla nađena je u blizini, nepovrijeđena.

Princeza Ana
Princeza Ana

Policija je potom pretražila područje i zatekla Džona Zurika u spoljnoj zgradi s teškim povredama od puške.

Komšije kažu da im je odnos bio u krizi i da je Debi htjela da se razvede od Džona poslije 30 godina braka.

– Već nekolko mjeseci nisu zajedno i Debi je otišla u Irsku da bi pobjegla od svega – izjavila je njena prijateljica za “Dejli mejl”.

Zurik se navodno nadao pomirenju i bio je veoma uznemiren kada je saznao da je supruga u vezi s drugim muškarcem.

Brat Debi Zurik Filip Taunsend (44) izjavio je za “Sun” da ne može da vjeruje šta se desilo.

– Oboje su voljeli selo – imali su kuću, pse, puške. Imali su život kakav su htjeli. Djelovali su sretno, gajili su klamber španijele . Princeza Ana je od njih nabavila psa.

Debi i Džon su kuću u Vindfordu kupili od Stenlija Džonsona za 440.000 funti 2014. godine i dresirali su španijele na imanju pored Džonsonove farme.

Rejčel Džonson
Rejčel Džonson

Premijer se ranije slikao s njihovim psima, a njegova sestra Rejčel Džonson pozirala je pored jednog od njih za propagandni materijal kada je bila jedan od kandidata antibrexitovske partije Nezavisna grupa za promjene (Change UK) na izborima za Evropski parlament.

Kuća Rejčel i njenog supruga Ajva Donveja takođe se nalazi na imanju Džonsonovih.

– Debi je htjela razvod, a kriza je kulminirala u posljednjih nekoliko nedjelja – izjavila je jedna komšinica.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj