Ko je Podgorčanin koji je poginuo u eksploziji?

Podgoričanin Đorđije Božović je poginuo, a njegov sugrađanin Aleksandar Keković je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod Kekovićevog automobila.

Ko je Podgorčanin koji je poginuo u eksploziji

Do eksplozije je došlo u srijedu uviječe u Dalmatinskoj ulici ispred marketa “Lida” u podgoričkom naselju Blok 6, prenijele su podgoričke Vijesti.

Keković je zadobio opekotine i prelom noge i prebačen je u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje se ljekari bore za njegov život.

U Urgentni blok su prebačene i dvije žene – radnica “Lide” koja je bila u teškom šoku, kao i povređena žena koja je parkirala auto ispred marketa.

Vatra je zahvatila i vozilo koje je bilo parkirano pored. Kako su naveli očevici, eksplozija je izbacila Kekovića iz automobila i on je nakon toga bio svjestan.

Božović, koji je poginuo u eksploziji bombe, važio je za člana podgoričkog ogranka kriminalnog “škaljarskog klana”, pišu Vijesti.

Teško ranjeni Aleksandar Keković je 2015. godine osuđen na 18 mjeseci robije zbog aktiviranja bombi u dvorištu kuće Aleksandra Vukadinovića u podgoričkom naselju Tološi.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj