IMAMO DOVOLJNO POLICAJACA, ALI GRADSKE VLASTI SU NAM VEZALE RUKE! Šef policijskog sindikata kaže da ‘njujorška policija gubi taj grad’, moli predsjednika Trampa da pošalje pojačanja!

Šef istaknutog sindikata policije New Yorka rekao je u utorak “The Ingraham Angleu” da bi predsjednik Tramp trebao razmotriti slanje saveznih snaga kako bi spriječio veće nerede i pljačke u najvećem američkom gradu.

rerererer

“NYPD gubi grad New York, a mi trenutno nemamo vodstvo u gradu New Yorku, od gradske vijećnice do vrha njujorške policije”, rekao je predsjednik Udruge narednika New Yorka Ed Mullins. “Muškarci i žene napadani su kamenjem i ciglama, automobili su zapaljeni, a to se dešava u kontinuitetu. Imamo policijski sat koji je uveden večeras u osam sati, a još uvijek traju neredi na ulicama New Yorka”

“Predsjednik Tramp to promatra. Molim predsjednika da me posluša, molim vas da odmah pošaljete savezno osoblje u New York City da nadzire šta se događa”, rekao je Mullins. “Ako guverner Cuomo odmah ne angažira Nacionalnu gardu, tada će to morati uraditi savezna vlada.”

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio najavio je da će ranije uvedeni policijski sat biti produžen do kraja sedmice nakon još jedne noći pljačke, uništavanja te “zlih napada na policijske službenike.”

Mullins je rekao Ingrahamu da je NYPD više nego sposoban za rješavanje nemira, ali je dodao da su ih lokalni čelnici obuzdali, piše Fox News.

“Ruke su nam vezane”, rekao je Mullins. “Članovi snaga reda poslali su mi brojne e-poruke, pisma, SMS poruke, fotografije New Yorka … uništeni smo. Mi nemamo vodstvo iz Gradske vijećnice. Rečeno nam je da odstupimo.”

Imamo grad koji se uništava. Građani koji tamo žive u strahu su za vlastiti život“, rekao je Mullins. “Od građana grada New Yorka dobijam videozapise, fotografije, registarske tablice pljačkaša dok se istovremeno policajci napadaju.”

Mullins je rekao da se povjerenik i šefovi NYPD-a previše plaše da dopuste svojim časnicima da obavljaju svoj posao.

“Gradonačelnik de Blasio ne dopušta NYPD-u da radi svoj posao”, rekao je Mullins. “Povjerenici i šefovi NYPD-a previše se boje da muškarcima i ženama omoguće kontrolu nad gradom. Povijest je pokazala da morate provoditi zakone”, zaključio je on.

(Global CIR)

Objavljeno u:

Komentiraj