‘VIDOVDANSKA KOALICIJA’: SNSD potpisao sporazum sa devet stranaka, Dodik ima osjećaj da su već pobijedili!

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka Igor Radojičić potpisao je danas koalicioni sporazum sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

SNSD potpisao sporazum sa devet stranaka, Dodik ima osjećaj da su ...

Milorad Dodik je kazao da ima osjećaj da su već pobijedili.Sporazum je potpisan sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

Potpisivanju sporazumu prisustvovali su lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Socijalističke partije Petar Đokić, NDP-a Dragan Čavić, Socijalističke partije Republike Srpske Goran Selak.

Ovaj potez dolazi nakon što je Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) u Banjoj Luci predložio Draška Stanivukovića za kandidata za gradonačelnika ove lokalne zajednice.

Dodik je čestitao svim potpisnicima Vidovdanske koalicije, rekavši da da ima osjećaj da su već pobijedili. On je poručio da Radojičić zaslužuje mandat.

“Igor Radojičić zaslužuje mandat, jednako tako Banja Luka zaslužuje Radojičića, ozbiljnog političara koji se bavi ozbiljnim poslovima i koji je pokazao sposobnost da okupi različite političke partije i Banja Luku oko jedinstvenih ciljeva a to je još bolji i sređeniji grad”, istakao je Dodik.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj