DONOSIM MIR I VRAĆAM NAŠE TRUPE! Tramp na skupu u Nevadi: ‘Biden je glasao za irački rat, protivio se misijama uklanjanja Osame bin Ladena i Sulejmanija, nadgledao je rast DAIŠ-a i nazdravljao usponu Kine’

Predsjednik Donald Tramp u nedjelju je u Nevadi održao skup u zatvorenom prostoru unatoč tome što zdravstveni stručnjaci upozoravaju protiv velikih okupljanja u zatvorenim prostorima tokom pandemije koronavirusa. 

TRAGOM PODATAKA AMERIČKE KONTRAOBAVJEŠTAJNE SLUŽBE: Zašto Rusija, Kina i  Iran nikako ne žele reizbor predsjednika Donalda Trampa?! - GlobalCir

Tramp je kritizirao je svoga demokratskog rivala, bivšeg potpredsjednika Joea Bidena, rekavši da uzima droge i da je previše blag prema kriminalu. 

“Biden želi umiriti domaće teroriste, a moj plan je uhititi domaće teroriste”, rekao je TrAmp oduševljenoj gomili. “Ako Biden pobijedi, mafija pobjeđuje.”

Naglasio je da je zbog njegovih programa pomoći spašeno preko pola miliona poslova u državi Nevada i preko 42.000 malih biznisa u toj državi.

Joe Biden vam je donio beskrajne ratove, a ja vam donosim mir i vraćam naše vojnike iz cijelog svijeta. Svi će se oni vratiti kući. To su bili beskrajni ratovi. Biden je glasao za irački rat, protivio se misiji uklanjanja Osame bin Ladena, protivio se ubijanju Sulejmanija, nadgledao je rasT DAIŠ-a i nazdravljao je usponu Kine ‘kao pozitivnom razvoju po Ameriku i svijet’. Kada sam na početku pandemije zabranio ulaske u SAD iz Kine, rekao je da sam histeričan i ksenofobičan. Da smo slušali Joea, umrle bi na stotine hiljada Amerikanaca“, kazao je predsjednik Tramp okupljenoj masi u Nevadi.

(Global CIR)

Objavljeno u:

Komentiraj