KAMALA SE OBRATILA LATINO PRIVREDNICIMA U ARIZONI: “Previše je toga u igri za imigrante da bi se držali po strani tokom ovih izbora”

Ukazujući na velike gubitke uzrokovane pandemijom koronavirusa u Arizoni, senatorica iz Kalifornije i potpredsjednička kandidatkinja demokrata, Kamala H, pozvala je stanovnike te savezne države da se registriraju i glasaju za administraciju koja će biti posvećena njihovim zdravstvenim i poslovnim potrebama.

Biden, Harris Prepare to Travel More as Campaign Heats Up – NBC Connecticut

U petominutnom virtualnom govoru održanom u subotu, u razgovoru s vlasnicima latinoameričkih tvrtki, senatorica iz Kalifornije rekla je da će ona i njezin partner Joe Biden stvoriti poticaje za proizvodnju, povući porezne rezove bogatašima i očuvati pokrivenost zdravstvenom zaštitom prema Zakonu o pristupačnoj skrbi, piše azcentral.com.

Za sve koji sudjeluju u ovom pozivu, Joe i ja razumijemo da je vaš posao otkucaj srca vaše zajednice“, rekla je senatorica iz Kalifornije.

Kao dio naše agende ‘Build Back Better’ morat ćemo osigurati da u Bijeloj kući imate predsjednika koji vas stvarno vidi, razumije vaše potrebe, razumije dostojanstvo vašeg rada i koji čuva vaša leđa.”

Njen govor podsjetnik je na ključnu ulogu koju bi latinoamerički glasači trebali igrati u pomaganju u osvajanju Arizone, bojnog polja za Bijelu kuću. Očekuje se da će kombinacija Biden-Kamala osvojiti većinu latinoameričkih glasova, no anketiranje sugerira da to čine u brojkama manjim od demokratkinje Hillary Clinton u njenoj kampanji 2016. godine.

Senatorica je rekla da će demokratska uprava osigurati 100 milijardi dolara zajmova s ​​niskim kamatama i ulaganja za manjinska poduzeća, poreznu olakšicu od 15.000 dolara za početnike kuća i omogućiti vladi -pokrenuti zdravstveno osiguranje radi nadmetanja s privatnim osiguravateljima.

“To je posebno važno u Arizoni, koju je koronavirus posebno teško pogodio”, rekla je Kamala H. “U jednom je trenutku Arizona bila jedno od najgorih mjesta na svijetu za nove slučajeve COVID-19. Čak i dok još uvijek učimo o dugoročnim učincima … znamo da je ožiljak na plućima već problem.”

“To je jedan od već postojećih uvjeta koje možemo i moramo planirati. U međuvremenu, dok razgovaramo, Donald Tramp na sudu pokušava uništiti pokriće za 20 miliona Amerikanaca bez ikakve zamjene.”

Da bi izbjegli drugu Trampovu administraciju, Kamala H. je poručila da se Arizonci trebaju registrirati i napraviti planove za glasanje.

Previše je toga u igri. Imigranti imaju previše uloga“, rekla je. “Ne možemo sebi priuštiti da se držimo po strani.”

(Global CIR)

Komentiraj