VIDEO: Serija “Schitt’s Creek”, osvajač sedam Emmyja, mogla bi dobiti filmsku verziju

Kanadska serija „Schitt’s Creek“ u nedjelju je navečer osvojila sedam televizijskih nagrada „Emmy“ u konkurenciji najboljih humorističnih serija.

Schitt's Creek' cast says an emotional goodbye - CNN

Nikada se do sada nije dogodilo da jedna serija pobijedi u svim kategorijama, čime je „Schitt’s Creek“ ušao u historiju.

Nagrade su osvojene za posljednju, šestu, sezonu ove serije kojom je okončana priča o obitelji Rose koja preko noći ostaje bez kompletnog bogatstva i jedino što mogu jest da se presele u neugledno mjestašce Schitt’s Creek koje su svojedobno kupili iz obijesti, a sada moraju dijeliti sudbinu s njihovim mještanima.

Nakon što je serija osvojila brojne nagrade, glumac i koautor serije Dan Levy rekao je kako ne bi imao ništa protiv i da se snimi film „Schitt’s Creek“.

Ako bi mi na pamet pala neka stvarno dobra ideja onda bi to bio lijep način da se oprostimo od publike. Držite palčeve da će mi neka dobra ideja uskoro pasti na pamet… volio bih ponovo raditi s ovim ljudima“, rekao je Dan Levy.

Prva sezona serije „Schitt’s Creek“ emitirana je 2015. godine, a svjetsku popularnost postigla je 2017. kada ju je za prikazivanje otkupio Netflix. Autori serije i glavni glumci su Eugen Levy i njegov sin Dan Levy koji i u seriji glume oca i sina. Majku glumi Catherine O’Hara dok kći glumi Annie Murphy.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj