UVESELJAVAJU HRVATSKU JAVNOST?! Duel Milanovića i Plenkovića: ‘Bjesnoća je velika opasnost’; ‘Neka mu neko da kocku šećera’…

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković već danima uveseljavaju hrvatsku javnost međusobnim prepucavanjima kojima očito nema kraja.

Dvojica bivših diplomata koji su zajedno počeli karijeru sada vode rat riječima, koji se posebno razbuktao nakon posljednje afere Janaf, u zbog koje je uhapšen bivši šef te državne kompanije Dragan Kovačević zbog primanja mita, a u automobilu mu je pronađeno i milion eura.

Milanović, koji je bio premijer, tvrdi da je sadašnji šef vlade Plenković morao sve da zna i da je bijesan zbog otkrića ove afere, dok Plenković kaže da premijer ne mora da bude informisan o policijskim aktivnostima i da ništa nije znao.

“A bjesnoća je velika opasnost”, poručio je Milanoviću.

“Mi imamo premijera koji ništa ne zna. Martin u Brisel, Martin iz Brisela”, odmah je odgovorio Milanović. “Vidim da se igra Plenković riječima i govori o bjesnoći. Očito mu je pao šećer nakon što je igrao košarku. Neka mu neko da kocku šećera i neka ide sa mnom na bicikl, uzećemo čokoladu i šećer će mu biti dobro”.

Nakon otkrića da su u klub koji je imao Kovačević zalazili i Plenkovićevi ministri, Milanović je rekao da treba pitati i premijera gdje je bio za vrijeme “zaključavanja” zbog korone.

“Što mislite da je on išao kući moliti Očenaš”, upitao je Milanović.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj