OGLASILA SE I MELANIJA TRAMP! Trampov ljekar: Predsjednik će nastaviti sa obavezama u Bijeloj kući tokom oporavka

Ljekar američkog predsjednika Donalda Trampa u Bijeloj kući Šon Konli izjavio je danas da će predsjednik nastaviti da obavlja svoje dužnosti bez ikakvih smetnji, a nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus.

fgfgf

Kako je rekao, i Tramp i njegova supruga Melanija se sada osjećaju dobro i planiraju da ostanu kod kuće, odnosno u Bijeloj kući tokom oporavka, prenosi AP.

Navodi se da je Tramp nakon saznanja da ima korona virusa otkazao put na Floridu, gdje je danas trebalo da ima skup, ali je u svom rasporedu zadržao prethodno planirani podnevni telefonski poziv o podršci ugroženim starijim osobama oboljelim od Covida-19.

Melanija Tramp: Osjećamo se dobro, ostanite bezbjedni

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp potvrdila je da je i ona pozitivna na korona virus. Nakon njenog supruga i ona je putem Twittera potvrdila tu vijest.

“Kao što je uradilo i dosta Amerikanaca ranije ove godine, predsjednik i ja smo u karantinu nakon što smo testirani pozitivno na koronavirus. Osjećamo se dobro i otkazala sam sve planirane aktivnosti. Molim vas, ostanite bezbjedni i kroz sve ovo proći ćemo zajedno”, napisala je Melanija Tramp na svom Twitteru.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj