(VIDEO) PREBAČEN U VOJNU BOLNICU NA PRETRAGE! Tramp se prvi put obratio naciji nakon što je potvrđeno da je zaražen koronavirusom!

Američki predsjednik Donald Tramp, kojem je potvrđena zaraza koronavirusom, prebačen je u vojnu bolnicu Walter Reed na dodatne pretrage.

trampbon

Predsjednički helikopter s Trampom u njemu sletio je oko 0:30 sati pred bolnicu nakon desetak minuta dugog leta od Bijele kuće. Donald Tramp je sam izašao iz helikoptera, a do bolnice je prevezen automobilom.

Prije nego što je izašao iz Bijele kuće i propješačio nekoliko desetaka metara dug put do helikoptera koji ga je prevezao do bolnicu, snimio je video poruku. To je prvi puta da se pojavio u javnosti otkad mu je u petak ujutro potvrđen koronavirus, kao i prvoj dami Melaniji Tramp.

Želim zahvaliti svima za fantastičnu podršku. Idem u bolnicu Walter Ried. Mislim da sam vrlo dobro, ali idemo se uvjeriti da sve ispadne dobro. I prva dama je vrlo dobro. Hvala vam puno, cijenim to i nikada to neću zaboraviti. Hvala vam“, rekao je Tramp.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj