NAKON ŠTO JE KOMISIJA NAJAVILA PROMJENU FORMATA! Tramp odbio učestvovati u virtualnoj debati: ‘Neću gubiti vrijeme na to’

Američki predsjednik Donald Tramp, koji je nedavno objavio kako je zaražen koronavirusom i nekoliko dana proveo u bolnici, kazao je prije nekoliko dana kako i dalje namjerava sudjelovati na sljedećoj debati s Bidenom.

debata12345.jpg

Odbor za predsjedničke rasprave (CPD) objavio je jutros kako će druga predizborna debata između bivšeg potpredsjednika Joea Bidena i predsjednika Donalda Trumpa biti virtualna. Debata će se održati prema predviđenom rasporedu, 15. oktobra, ali će kandidati u njoj sudjelovati sa zasebnih lokacija “kako bi se zaštitili zdravlje i sigurnost svih uključenih”.

Publika, koja obično postavlja pitanja kandidatima i voditelj Stiv Skali bit će u “Arsht centru” u Majamiju.

Predsjednik Donald Tramp rekao je danas da neće sudjelovati u drugoj predsjedničkoj debati s Joeom Bidenom nakon što je Odbor za predsjedničke rasprave rekao da će se ona odvijati vritualno.

“Neću sudjelovati u virtualnoj debati”, rekao je Tramp za Fox Business. “Neću gubiti vrijeme na virtualnu raspravu”, dodao je.

S druge strane, Joe Biden je potvrdio kako će sudjelovati u virtualnoj debati.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj