ZAVRŠIO LIJEČENJE OD KORONAVIRUSA! Tramp se za vikend planira vratiti mitinzima!

Liječnik predsjednika SAD-a Donalda Trampa kazao je u četvrtak da je Tramp završio terapijsko liječenje od koronavirusa, da je nakon dolaska iz bolnice u Bijelu kuću njegovo zdravstveno stanje stabilno pa bi se mogao vratiti javnim dužnostima ovu subotu.

UVEO SAM CARINE NA INOZEMNI ČELIK I VRATIO VAM NAZAD VAŠE ŽIVOTE! Tramp  održao veliki miting u Minnesoti: 'Godinama ste imali predsjednika koji se  izvinjavao za Ameriku, sada imate predsjednika koji se

U priopćenju Bijele Kuće, liječnik Sean Conley kazao je da je Tramp odgovorio “iznimno dobro” na terapiju, a nema ni dokaza nuspojava od liječenja.

Predsjednik SAD-a pred kojim su 3. novembra izbori, hospitaliziran je zbog zaraze koronavirusom prošloga tjedna u petak, a u Bijelu kuću vratio se u ponedjeljak gdje se sada nalazi u izolaciji.

Od povratka u Bijelu kuću, njegovo je fizičko stanje stabilno i lišeno naznaka koje bi mogle sugerirati napredak bolesti“, napisao je Conley.

Ustvrdio je da će u subotu, 10 listopada, biti deset dana od kada je predsjedniku potvrđena zaraza koronavirusom. Prema planiranom smjeru liječenja, Conley predviđa “predsjednikov siguran povratak javnim dužnostima do tada”.

Tramp se za vikend planira vratiti mitinzima

Tramp je ranije kazao kako misli da nije zarazan i ustvrdio da se osjeća dovoljno dobro da nastavi održavati političke skupove uoči izbora.

Izrazio je nadu da će sutra i u nedjelju održati predizborne mitinge u državama Florida i Pennsylvania, nakon što mu je ljekar Bijele kuće Sean Conelly dozvolio da se vrati javnim događajima.

Conelly je nešto ranije objavio da je zdravlje predsjednika Trampa stabilno i da nema indikacija o povratku oboljenja.

U saopćenju nije navedeno da li je Trampov rezultat testa na koronavirus negativan.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj