‘IŠLO NAM JE DOBRO, A ONDA JE DOŠLA KINESKA KUGA!’ Tramp se obratio pristalicama s balkona Bijele kuće: “Crnci i Latinoamerikanci odbacuju radikalnu socijalističku ljevicu i prihvataju našu proposlovnu i proradničku politiku”

Predsjednik Donald Tramp okupio je svoje pristaše u Bijeloj kući u subotu na prvom javnom događaju koji je održao otkad mu je dijagnosticiran COVID-19. Govorio je sa balkona Bijele kuće na događaju nazvanom “mirni protest za red i zakon”, kome je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi koji su stajali na travnjaku. 

balkon123

Predsjednik je ponovio neke od svojih uobičajenih tačaka u govoru koji je trajao nešto više od 15 minuta, izražavajući svoju potporu provedbi zakona i optužujući demokrate za demonstracije zbog sistemskog rasizma i policijske brutalnosti koje su postale nasilne širom SAD-a.

“Domovi, crkve i kompanije Crnaca i Latinoamerikanaca opljačkani su. Vi to znate. Vandalizirali su ih i spalili lijevi fanatici, totalno loši ljudi. Oni znaju što rade. Ipak, Biden ih voli nazivati ​​’mirnim prosvjednicima'”, dodao je Tramp.

Crnci i Latinoamerikanci odbacuju radikalnu socijalističku ljevicu i prihvaćaju našu proposlovnu, proradničku, propolicijsku politiku – mi želimo zakon i red; moramo imati zakon i red – i proamerički program ”, rekao je predsjednik Tramp.

Označio je ‘Black lives matters’ kao “ekstremni socijalistički” pokret i čvrsto se zauzeo za lokalnu policijsku upravu, piše The Hill.

Predsjednik je želio istaknuti svoj uspjeh u crnačkim i latinoameričkim zajednicama iznoseći rekordno niske stope nezaposlenosti Crnaca i Latinoamerikanaca prije pandemije koronavirusa.

Tramp je spomenuo svoj Platinasti plan, koji je predstavljen prošlog mjeseca, a uključuje ekonomske programe, ali i one poput progona Ku Klux Klana kao terorističke organizacije.

Plan će “stvoriti nova radna mjesta i vratiti zaposlenost na razinu koju nikada prije niste vidjeli … povećati kapital, povećati novac koji dolazi u afroameričku i hispansku zajednicu”, rekao je Tramp u subotu.

Tramp je također promovirao odgovor administracije na pandemiju koronavirusa, hvaleći se uvjerenjem da će se zemlja učinkovito nositi s utjecajima virusa na zdravlje i oporaviti ekonomiju.

Želim da znate da će naša nacija pobijediti ovaj grozni kineski virus, kako ga mi zovemo. Proizvodimo moćne terapije i lijekove, liječimo bolesne i oporavit ćemo se “, rekao je dodajući da će cjepivo biti dostupno u “rekordnom roku “.

Stvarno nam je dobro išlo, a onda je kuga došla iz Kine, ali toga se rješavamo i obnavljamo ekonomiju, i bit će bolje nego što je bilo prije.”, kzao je američki predsjednik.

(Global CIR)

Objavljeno u:
  1. […] ‘Išlo nam je odlično u ekonomskom pogledu, ali onda je došla kineska kuga‘, isticao je Donald Tramp na svojim predizbornim skupovima implicirajući da pandemiju koronavirusa vidi kao jedan vid borbe kineske komunističke partije za ‘njenog favorita’, kako je označavao Bjadena. […]

Komentiraj