MIR SU PRONAŠLI OFFLINE! Ove holivudske zvijezde uopće ne zanimaju tehnologija i mreže

Angelina Jolie koju je proslavila uloga hakera u istoimenom filmu izjavila je kako ‘ne zna upaliti računar’, a prelistavanja kataloga joj je puno zabavnije od online shoppinga.

Većina holivudskih zvijezda redovito puni svoje profile na društvenim mrežama raznim fotografijama i objavama. No, postoji i druga strana Hollywooda – zvijezde koje ne žele biti dio online, kako sami kažu, cirkusa.

Neki od njih uopće ne prihvaćaju tehnologiju i nove trendove. Christopher Walken, na primjer, nedavno je izjavio kako nikada nije ‘zaguglao’ svoje ime. No, nije jedini. Ovo su poznate zvijezde koje tehnologija nimalo ne zanima, piše 24sata.hr.

Louis C.K.

Poznati stand-up komičar odrekao se interneta na mjesec dana. No, shvatio je da mu život bez interneta odgovora te je odlučio nastaviti živjeti ‘offline’. Prije nekoliko godina rekao je i kako ne odobrava pretjeranu upotrebu pametnih telefona.

FILE PHOTO: Executive producer Louis C.K. participates in a panel for the FX Networks series "Baskets" during the TCA Cable Winter Press Tour in Pasadena

Christopher Walken

Ovaj glumac kaže kako mu računalo uopće ne treba, a pretraživanje interneta mu je nepoznat pojam. Ne koristi niti smartphone, no za vrijeme snimanja filmova mora biti dostupan pa mu producenti poklone telefon koji on po završetku snimanja vrati.

Winona Ryder

Glumica je priznala kako nema računalo, a e-mailove provjerava na svom telefonu. U jednom intervjuu je izjavila kako ne čita portale te da joj internet uopće ne nedostaje.

Winona Ryder attends

Angelina Jolie

Glumica koju je proslavila uloga hakera u istoimenom filmu zapravo nema pojma o tehnologiji. Izjavila je kako ne zna upaliti računar, a prelistavanja kataloga joj je puno zabavnije od online shoppinga.

Brad Pitt

Angelinin bivši muž nije ništa bolji. Ne koristi društvene mreže jer, kako kaže, ne želi biti dio tog lažnog online svijeta.

77th Golden Globe Awards - Photo Room - Beverly Hills, California, U.S.

Elton John

Prije gotovo 10 godina slavni pjevač izjavio je kako bi trebalo ugasiti internet na 5 godina kako bi se ljudi napokon pokrenuli umjesto da se o svemu žale na društvenim mrežama.

Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos

George Clooney

Clooney je žestok protivnik Facebooka i Twittera. Poznata je njegova izjava kako će se ‘radije podvrgnuti rektalnom pregledu uživo na televiziji nego otvoriti Facebook profil’.

Catch 22 UK Premiere London

Rachel McAdams

Glumica je izjavila da nema televizor te da vijesti sluša na radiju. Računalo i internet ne koristi.

THE CANADIAN PRESS 2017-09-10

Eminem

Reper misli kako su društvene mreže gubitak vremena koje može uložiti u nešto produktivno.

Shailene Woodley

Glumica tvrdi kako ne koristi mobitel niti internet jer se tako osjeća slobodnije.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj