HOROR U ZAGREBU: Nakon rafalne paljbe i ranjavanja policajca ispred zgrade Vlade, policija pronašla napadača, izvršio je samoubistvo!

Na Markovom trgu je upucan policajac (31), javlja N1. Upucan je pred zgradom Vlade, a radilo se o rafalnoj paljbi.

zagreb-horor

Policija je na Twitteru objavila: “Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubistvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja.”

Policajac je ranjen oko 8 sati te ga je Hitna pomoć oko 8.20 sati odvela u bolnicu. Ranjeni policajac je komunicirao s liječnicima Hitne pomoći.

 Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice, Mario Zovak, za N1 je izvijestio o zdravstvenom stanju policajca ranjenog na Markovu trgu, koji je prebačen u tu bolnicu.

‘Policajac ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa’

“Policajac je stabilno, vitalni znakovi su u redu, sada ide na CT prije daljnjih postupaka. Ima rane na lijevoj ruci i po jednu sa svake strane trupa”, rekao je Zovak za N1.

MUP je na Twitteru objavio: “Ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik je podvrgnut operativnom zahvatu i stanje mu je stabilno.”

Svjedok: ‘Ovoga nije bilo ni u ratu’

Jedan je svjedok čuo pucnjavu te je izašao vidjeti što se događa. Za N1 je rekao: “Ovoga nije bilo ni u ratu”.

Kako javlja N1, prilaze Vladi i Markovom trgu čuvaju policajci u pancirkama. Policija je u 8.06 sati zaprimila dojavu u pucnjavi. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja te ga je trajala policijska potraga za njim sve dok nije pronađen mrtav.

Medved: Hrvatska je sigurna zemlja

Ministar branitelja Tomo Medved je govoreći pred novinarima na Markovom trgu kazao kako ne može reći ništa više od onog što je poznato. “Sve ćemo utvrditi, čekamo da policija odradi svoj dio posla, da se uhiti počinitelj”, kazao je Medved i rekao kako policija lovi počinitelja.

“Građanima možemo poručiti da je Hrvatska sigurna zemlja. No sačekajmo da se uhiti počinitelj i provede istraga kada ćemo saznati više informacija”, ističe.

Nešto kasnije su došle informacije kako je osoba koja odgovara opisu počinitelja pronađena te kako je počinila samoubistvo.

(Global CIR/Agencije)

PROČITAJTE JOŠ:

  1. […] HOROR U ZAGREBU: Nakon rafalne paljbe i ranjavanja policajca ispred zgrade Vlade, policija pronašl… […]

  2. […] HOROR U ZAGREBU: Nakon rafalne paljbe i ranjavanja policajca ispred zgrade Vlade, policija pronašl… […]

Komentiraj