DOBIT ĆEMO DOSTA GLASOVA PRISTALICA BERNIJA SANDERSA! Tramp u Georgiji: “Želim da saznam ko je pobijedio 3. novembra”

Nakon emisije ‘Gradska vijećnica’ na nacionalnoj televiziji u četvrtak navečer i kampanje na Floridi u petak, predsjednik Donald Tramp zaustavio se u Maconu u državi Georgia.

tramp-georgia123

Vrata na mitingu Make America Great Again na regionalnom aerodromu Middle Georgia u Maconu otvorila su se do 16 sati, a pristalice su već bile poredane i spremne da uđu. Senator David Perdue, guverner Brian Kemp i kongresmen Vernon Jones bili su neki od značajnih pristalica koji su prisustvovali i govorili na skupu.

U obraćanju predsjednik Tramp govorio je o pandemiji, ekonomiji i tome kako bi Joe Biden bio loš za Georgiju i zemlju.

Dobit ćemo mnogo glasova pristalica Bernieja Sandersa. Sve što je Elizabeth Warren morala učiniti bilo je napustiti kampanju“, kazao je Tramp. “Bernie je najfiniji gubitnik … Ludi Bernie”, nastavio je Tramp naglasivši da će Sjedinjene Države postati kao Venecuela ako pobjedi ‘kandidat radikalne ljevice Joe Biden’.

Što se tiče sigurnosti izbora, predsjednik upozorava da su “oni” pronašli glasačke listiće sa ranog glasanja u kanti za smeće i u rijeci i da je njegovo ime bilo izostavljeno iz nekih glasačkih listića. “Želim da saznam ko je pobijedio 3. novembra”, kazao je Tramp govoreći o mogućem odugovlačenju objave pobjednika predsjendičkih izbora.

Provođenje zakona je na našoj strani. Joe nije mogao reći: ‘Zakon i red’, jer su mu potrebni glasovi radikalne ljevice…I znate ko voli Trampa zbog reda i zakona? Žene iz predgrađa. Čuo sam da im se sviđa moja politika, ali ne sviđa im se moja ličnost …. Nije ih briga za moju ličnost”, naglasio je Tramp.

(Global CIR)

Objavljeno u:

Komentiraj