VIDEO: Nakon više od 10 godina filmu se vratila 86-godišnja Sophia Loren

Streaming platforma Netflix objavila je trailer za talijanski film „The Life Ahead“ u kojem glavnu ulogu ima 86-godišnja legenda Sophia Loren.

Film je temeljen na knjizi Romaina Garya iz 1986. godine  „The Life Before Us“ a režirao ga je Edoardo Ponti, 47-godišnji sin Sophie Loren iz braka s Carlom Pontijem. Za Sophiju Loren ovo je povratak filmu nakon 11 godina jer je posljednji puta filmsku ulogu imala u filmu „Devet“ Roba Marshalla iz 2009. godine.

Radnja filma „The Life Ahead“ temelji se na odnosu 12-godišnjeg dječaka Moma (debitant Ibrahima Gueye) i gospođe Rose (Sophia Loren) koja zarađuje za život tako što brine o djeci seksualnih radnica.

Gospođa Rosa želi brinuti za Momu kao što brine i za ostalu djecu ali Momo vrlo brzo upada u milje kriminalaca. S vremenom, njih dvoje će se ipak zbližiti.

U svojoj karijeri radila sam s najvećim filmskim kompanijama, ali sa sigurnošću mogu reći da ni jedna nije cijenila kulturološku raznolikost kao Netflix i to je ono što mi se dopada kod njih. Oni shvaćaju da ne možeš izgraditi svjetsku kompaniju sve dok ne razviješ lokalne filmske talente u svakoj zemlji i daš im priliku da se čuje njihov jedinstveni glas“, izjavila je Sophia Loren.

Nakon što je tokom šezdesetih i sedamdesetih godina Sophia Loren postala ikona talijanske kinematografije, tijekom posljednjih 20 godina sve  je manje i manje glumila. Film „The Life Ahead“ počinje se 13. novembra prikazivati na streaming platformi Netflix.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj