ON ĆE PRODATI OVALNI URED! Tramp: “Bajdenov plan je ekonomska smrtna kazna za energetski sektor Pennsylvanije”

Predsjednik SAD-a Donald Tramp održao je tri mitinga Pennsylvaniji, postavljajući demokratskog kandidata Joea Bidena kao smrtnu kaznu za državnu energetsku industriju i napadajući guvernera države zbog njegovih ograničenja u vezi s koronavirusom.

TRAMP123

Tokom nastupa u Allentownu, Lititzu i Martinsburgu, Trump se poslušao primjedbama koje je Biden dao tijekom završne rasprave u četvrtak rekavši da će “prijeći” iz naftne industrije, tvrdeći da se bivši potpredsjednik obvezao da će “ukinuti” naftnu industriju u Sjedinjenim Državama Države.

“Bajdenov plan je ekonomska smrtna kazna za energetski sektor Pennsylvanije”, rekao je Trump mnoštvu tisuća na svojoj prvoj stanici u Allentownu. “Iskorijenit će vašu energiju i poslati Pennsylvaniju u osakaćujuću depresiju.”

Trumpova kampanja u petak je predstavila novu reklamu usmjerenu na glasače u Pennsylvaniji koja koristi Bajdenove komentare iz debate gdje tvrdi da bi Bajdenova administracija prestala eksploatisati naftu što bi rezultiralo hiljadama izgubljenih radnih mjesta u Pennsylvaniji.

Tramp se više puta izrugivao Bajdenu jer je stavio “poklopac” na javne događaje. Predsjednik je ustvrdio da će Bajden povećati porez, “napuniti” Vrhovni sud “radikalno lijevim sucima” i uništiti prigradska naselja u Americi. Optužio je Bajdenovog sina Hantera da je profitirao na imenu svoje obitelji.

Biden će prodati Ovalni ured baš kao što je prodao i potpredsjedništvo“, rekao je Trump, optužujući svog protivnika za “korupciju”.

Na jumbo ekranima postavljenim na skupovima, Tramp je također puštao video predizborne kampanje nastojeći kritikovati Bajdena na njegovoj potpori Sjevernoameričkom sporazumu o slobodnoj trgovini (NAFTA) kada je donesen 1993. Tramp je od tada NAFTA-u zamijenio novim sporazumom između Sjedinjenih Država, Meksika i Kanade (USMCA). Video je također sadržavao Bajdenove primjedbe na eksploataciju nafte.

(Global CIR)

Komentiraj