PREDSJEDNIK TRAMP NA SKUPU U PENSILVANIJI: Bajdena podržavaju narko bande koje ubijaju naše sugrađane dajući im ilegalne droge koje uništavaju naše porodice!

Predsjednik Tramp održao je svoj drugi od pet skupova posljednjeg dana uoči ‘super utorka’ u Scrantonu, rodnom mjestu svog demokratskog protivnika Bajdena, u državi Pensilvaniji.

tramp123456-2

Rekao je okupljenima: “Pobijedili smo u Pensilvaniju, osvojili smo sve, baš kao i prošli put.” U prvih nekoliko minuta dok je govorio, raspaljena masa je skandirala “Volimo Trampa”. “Ovako ne izgleda miting drugoplasiranog, vidio sam Pospanog Joea, imao je oko 12 ljudi. Nije uspio popuniti svoje krugove”, rekao je Tramp energičnoj gomili.

Predsjednik je također napao Bajdena zbog njegovih oprečnih izjava o frakingu nafte, ključnoj industrijskoj grani u državi.

“Veliki dio vašeg prihoda za život, vaš novac dolazi od eksploatacije nafte. Bajden je proveo više od godinu dana govoreći da neće dopustiti fraking”, rekao je Tramp. “Glas za Bajdena bit će glas za zabranu frackinga, zabranu rudarstva, eksploziju troškova za energiju i uništenje Pennsylvanije”, dodao je predsjednik.

Tramp je upozorio okupljene da bi glasanje za demokrate moglo rezultirati uvjetima poput Venezuele.

“Pogledajte Venezuelu, ista ideologija,” rekao je. “To je bila jedna od najbogatijih zemalja. Sad nemaju hranu, nemaju vodu, nemaju lijekove. To se ovdje može dogoditi s tim manijacima.” Demokrate je nazvao “globalističkim, socijalističkim, komunističkim, bogatim, liberalnim licemjerima”.

Nije zaboravio ni posljednje korupcijske afere koje potresaju Bajdenovu kampanju i porodicu zbog poslova njegovog sina u Ukrajini, Rusiji i Kini, gdje je kako su mediji posljednjih godina pisali trgovao utjecajem koristeći potpredsjendičku poziciju svog oca.

Narko bande podržavaju Bajdena

Tramp se osvrnuo i na Bajdenova sredstva za kampanju.

“Kada vidite da su prikupili 300 miliona dolara za kampanju, onda znate da su sklapali različite dilove. Sva korumpirana bagra koja vas je ikada izdala ili povrijedila u životu su donatori i podržavatelji Joea Bajdena. Propali establišment koji je podržavao ratove u inostranstvu podržava Bajdena. Karijerni političari koji su poslali u inostranstvo našu industriju podržavaju Bajdena.

Lobi za otvaranje granica, koji ubija naše sugrađane dajući im ilegalne droge koje uništavaju naše porodice i toliko mnogo ljudi sa narko i kriminalnim bandama, podržavaju Bajdena.

Antiamerički radikali koji su rušili spomenike i omalovažavali naslijeđe naših historijskih ličnosti – oni podržavaju Bajdena. ANTIFA izgrednici i marksisti i ljevičarski ekstremisti – svi oni podržavaju Pospanog Joea. Ali da vam kažem, ne radi se samo o njemu, nego o jednostavnom izboru: da li biste željeli da vama vlada korumpirana i sebična politička klasa ili želite da vlast preuzme američki narod, a to je ono što ja radim.

Glas za Bajdena znači prepuštanje kontrole nad federalnom vladom globalističkim, socijalističkim, marksističkim i bogatim liberalnim licemjerima, koji vas žele utišati, cenzurisati i zatvoriti. Ako želite da vaša djeca budu sigurna, da vaše vrijednosti budu poštovane, ukoliko želite da vas tretiraju s poštovanjem, otiđite i glasajte za Trampa”, kazao je američki predsjednik.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u: