ARIZONA NEĆE PASTI! Poruka iz Phoenixa: ‘Nećemo dopustiti krađu, prebrojat ćemo svaki glas i dokazati da je Arizona Trampova zemlja’

Na konferenciji za novinare Trampove kampanje u četvrtak popodne u Phoenixu, republikanski su dužnosnici jasno stavili do znanja da vjeruju da će Tramp osvojiti Arizonu nakon što se prebroje svi glasački listići, čime će dobiti 11 elektorskih glasova.

arizona123

Kongresmen Debbie Lesko, bivši blagajnik Arizone Jeff DeWitt, predsjedavajuća Republikanske partije u Arizoni Kelli Ward i predsjednik ‘Ujedinjenih građana’ David Bossie obratili su se na konferenciji i jasno stavili do znanja da nemaju namjeru dopustiti krađu glasova u saveznoj državi koja važi za republikansku utvrdu.

Čelnica Republikanske partije u Arizoni kazala je kako prema trenutnim rezultatima brojanja glasova sve ide ka Trampovoj pobjedi u toj saveznoj državi.

‘Kada je na lažnim medijima neutemeljeno proglašena Bajdenova pobjeda u našoj saveznoj državi, bilo je ostalo na stotine hiljada glasova koje je trebalo prebrojati. I danas ima nekoliko stotina hiljada njih koje treba prebrojati i mogu vam reći da svi trendovi idu u korist predsjednika Trampa’, kazala je ona u obraćanju koje je praćeno skandiranje ‘Prebrojte naše glasove’.

“Imamo timove na terenu, imamo ljude i aktiviste, koji neće dozvoliti da ovi izbori budu pokradeni preko dopisnih glasova. Možete računati na mene, a ja ću se osloniti na vas. Ovu ćemo državu osvojiti za Donalda Trampa. Ostanite budni, ne dopustite da izbori u ovoj državi budu pokradeni”, kazala je ona.

Viši savjetnik u Trampovoj kampanji David Bossie kazao je da će 11 elektorskih glasova te savezne države otići u Trampovu tabelu.

Svaki legalni glas će biti prebrojan i ovdje smo da zaštitimo svaki legalni glas. Ako se postojeći trend nastavi, a mi vjerujemo i pratimo naučne metode, predsjednik Tramp će preuzeti vodstvo i osvojiti Arizonu. Medijske mreže su Arizonu prerano proglasile završenom, ali mi ćemo im dokazati da nisu bili u pravu. Osigurat ćemo da se prebroji svaki glas i dokazat ćemo američkom narodu da je Arizona Trampova zemlja‘, kazao je on.

On je posebno ukazao na problem izvještavanja mainstream medija, koji su prerano za neke države proglasili navodnu Bajdenovu pobjedu, želeći uticati na konačni ishod izbora.

Pogledajte šta su mainstream mediji uradili sa saveznom državom Floridom. Predsjednik Tramp je tamo pobijedio i 2016. godine sa preko 100.000 glasova. Sada je vodio 400.000 glasova i oni su prije proglasili Kaliforniju završenom, nego li Floridu. Zatim nisu htjeli izvijestiti o Trampovoj pobjedi u državi Ohajo. Ovo nije greška narode. Oni su od prve minute bili protiv vašeg predsjednika već četiri zadnje godine. Dosta nam je toga. Ali mi nismo umorni, ovo ćemo privesti kraju jer je svako od vas prisutnih ovdje spreman da se bori za njega.

Članovi Trampove kampanje u Arizoni još jednom su ponovili da se bore za očuvanje integriteta američkih izbora te da se slični timovi već bore protiv nepravilnosti u drugim saveznim državama poput Mičigena.

(Global CIR)

Objavljeno u:
  1. […] “Prvo saznaju koliko im glasova treba, a onda ih nekim čudom nađu” ARIZONA NEĆE PASTI! Poruka iz Phoenixa: ‘Nećemo dopustiti krađu, prebrojat ćemo svaki glas… (VIDEO) TRAMPOV TIM OTKRIO DETALJE IZBORNE PREVARE U NEVADI! Osim umrlih, glasale desetine […]

  2. […] “Prvo saznaju koliko im glasova treba, a onda ih nekim čudom nađu” ARIZONA NEĆE PASTI! Poruka iz Phoenixa: ‘Nećemo dopustiti krađu, prebrojat ćemo svaki glas… (VIDEO) TRAMPOV TIM OTKRIO DETALJE IZBORNE PREVARE U NEVADI! Osim umrlih, glasale desetine […]

  3. […] “Prvo saznaju koliko im glasova treba, a onda ih nekim čudom nađu” ARIZONA NEĆE PASTI! Poruka iz Phoenixa: ‘Nećemo dopustiti krađu, prebrojat ćemo svaki glas… (VIDEO) TRAMPOV TIM OTKRIO DETALJE IZBORNE PREVARE U NEVADI! Osim umrlih, glasale desetine […]

  4. […] “Prvo saznaju koliko im glasova treba, a onda ih nekim čudom nađu” ARIZONA NEĆE PASTI! Poruka iz Phoenixa: ‘Nećemo dopustiti krađu, prebrojat ćemo svaki glas… (VIDEO) TRAMPOV TIM OTKRIO DETALJE IZBORNE PREVARE U NEVADI! Osim umrlih, glasale desetine […]

Komentiraj