IZNAD STADIONA NA FUDBALSKOM DERBIJU PRELETIO TRANSPARENT ‘SVIJET ZNA DA JE TRAMP POBIJEDIO’! Dok nervoza u taboru demokrata raste, Tramp bezbrižno igra golf i poručuje: ‘Izbori nisu gotovi, ni u jednoj saveznoj državi nisu potvrđeni rezultati’

Transparent na kojem stoji “Svijet zna da je Tramp pobijedio” preletio je iznad stadiona ‘Goodison Parka’ uoči Evertonovog duela u engleskoj Premijer ligi s Manchester Unitedom.

tramp123456-3

Dok su se dvije slavne engleske momčadi pripremale za derbi, iznad Goodison Parka preletio je avion vukući za sobom natpis “Svijet zna da je Tramp pobijedio” s hashtagom MAGA (Make America Great Again), piše Independent.

Do ovog trenutka još uvijek nije poznato ko je preletio preko Goodison Parka, no o kome god da se radi cijeli slučaj pokazuje da svijet pomno prati dešavanja u SAD-u i da se ne da zavarati psihološkim zamkama koje mu postavljaju velike tehnološke kompanije i mainstream mediji, koje većinski finansira ili su u vlasništvu kineskih kompanija iza kojih se krije Kineska komunistička partija.

Upravo u trenucima dok je transparent letio nebom, pojedine svjetske medijske kompanije su na bazi nepotpunih i nepotvrđenih izbornih rezultata predvidjele Bajdenovu pobjedu, što je odmah opovrgnuto od strane aktuelnog predsjendika SAD-a Donalda Trampa.

Lažne projekcije o pobjedniku

Predsjednik Tramp u subotu je kazao da ne prihvata neutemeljene projekcije mainstream medija o navodnoj pobjedi demokratskog predsjedničkog kandidata.

On je to izjavio nekoliko minuta nakon što su brojne medijske agencije na neutemeljenim informacijama proglasile Bajdena potencijalnim pobjednikom predsjedničke utrke, tvrdeći da mreže pomažu Bajdenu da se “lažno” predstavlja kao pobjednik i obećavajući da će se boriti protiv namještenih rezultata na sudu.

“Jednostavna činjenica je da ovi izbori još nisu gotovi. Džo Bajden nije ovjeren kao pobjednik niti u jednoj državi, a kamoli u bilo kojoj od spornih država u kojima je naređeno obvezno ponovno prebrojavanje glasova ili država u kojima naša kampanja ima valjane i legitimne pravne sporove koji bi mogli odrediti krajnjeg pobjednika”, rekao je Tramp.

Tramp je bio u svom golf klubu u sjevernoj Virginiji kada je na pojedinim medijima projicirana navodna Bajdenova pobjeda i po svemu sudeći ne uzrujava se previše zbog medijskih pristisaka koji polahko prerastaju u psihološki rat protiv izborne volje američkih građana.

Kršenje Ustava i pokušaj državnog udara?!

Jedan izvor iz vrha Trampove kampanje kazao je medijima kako ono što se trenutno dešava sa brojanjem glasova koji su u nekim državama pristizali putem pošte, čak tri dana nakon izbora, u sebi ima elemente državnog udara, jer se ‘kroz izborni inženjering pokušava oboriti legalno izabrani predsjednik Donald Tramp’.

Ken Starr, bivši neovisni savjetnik Varney an Co, jučer je dao svoj komentar o aktuelnim dešavanjima u SAD-u, vezano uz pokušaj izbornih prevara u pojedinim saveznim državama.

„To je ono što znamo. Moramo se vratiti na nivo države i kako je u prvom redu nastala ta močvara. Guverner Wolf i Vrhovni sud države flagrantno su kršili Ustav SAD-a. Moć postavljanja ovih pravila i propisa pripada zakonodavnom tijelu. Oni su to jednostavno ignorirali, zanemarili Ustav. Sada to svodimo na mjesta za brojanje i nečuveno izuzeće posmatrača, koji su stražari integriteta i transparentnosti.

Pensilvanija se ponašala na užasan i nezakonit način pa se nadamo da će to biti ispravljeno na Vrhovnom sudu Sjedinjenih Država. Takođe, ovi kasni glasovi nakon dana izbora su nezakoniti, upravo ono što je predsjednik govorio. Vrhovni sud je u vanrednim okolnostima mogao donijeti odluke za nekoliko dana”, kazao je Ken Starr.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] bande koje ubijaju naše sugrađane dajući im ilegalne droge koje uništavaju naše porodice! IZNAD STADIONA NA FUDBALSKOM DERBIJU PRELETIO TRANSPARENT ‘SVIJET ZNA DA JE TRAMP POBIJEDIO&#8… PRAVNI EKSPERT SA UNIVERZITETA GEORGE WASHINGTON UPOZORAVA: ‘Moraju se ispitati brojne […]

Komentiraj