OVDJE SE RADI O AMERICI! Poznati univerzitetski profesor: ‘Bajdenovi rade sa Kinom i Rusijom, tehnološke kompanije uz pomoć kineskih stručnjaka usavršile su cenzuru u stilu kineske komunističke diktature, a vodeći mediji ušutkuju građane zabrinute za američke interese’

Sve više uglednih američkih političara, pravnika i javnih ličnosti ukazuju ba historijske posljedice koje sa sobom nose posljednji američki izbori i njihovi rezultati, posebno s obzirom na tvrdnje hiljada građana SAD-a o izbornim prevarama koje su se odigrale u ključnim saveznim državama u kojima je predsjednik Donald Tramp imao vodstvo u iznosima od 300-700 hiljada glasova, a koje se kasnije ‘nekim čudom’ istopilo.

GRINICHFIN

„Vjerujemo da su ti ljudi lopovi. Mašinerije u velikim gradovima su korumpirane. Ovo su ukradeni izbori. Najbolji anketar u Britaniji jutros je napisao da su ovo očito ukradeni izbori, jer je nemoguće zamisliti da je Bajden nadmašio Obamu u nekim od tih država. Tamo gdje je bilo važno, ukrali su ono što su morali ukrasti”, riječi su poznatog univerzitetskog profesora i dugogodšnjeg republikanskog zvaničnika i kongresmena Newta Gingricha, koje je na svom twitter profilu podijelio i predsjednik Tramp.

Newt Grinich je u danima nakon izbora aktivno iznosio svoje mišljenje o izbornoj krađi na ovogodišnjim američkim izborima, a svoja razmišljanja iznio je i u podcastu na svojoj web stranici.

Vrijeme je da se naljutimo

Vrijeme je da se naljutimo. To je ono do čega sam došao nakon što sam proveo posljednjih nekoliko dana slažući kockice onoga što smo vidjeli na izborima 2020. godine. Kad smo Callista i ja napustili Bijelu kuću u 3 sata ujutro nakon izborne noći, bio sam zbunjen raznim stvarima koje su se događale i nisam mogao sasvim shvatiti kako se emocionalno ili intelektualno nositi s tim.

Nakon nekoliko dana obrađivanja, postalo mi je jasno da smo tokom ovih izbora svjedočili sistemskoj korupciji koja oduzima dah. Ona prolazi kroz čitav proces. Imate korupciju u porodici Bajden, koja je imala poslove i radila sa  Kinom, Rusijom i Ukrajinom – a što su nacionalni mediji gotovo u potpunosti odbili čak i razmotriti da istraže.

Isto važi i za velike tehnološke kompanije koje su cenzurirale ljude. Jučer su cenzurirana četiri od šest tweetova Rusha Limbaugha. Cenzuriran sam. Predsjednik Sjedinjenih Država je cenzuriran. Facebook je očito angažirao masu kineskih stručnjaka za algoritme koji pomažu kompaniji da usavrši cenzuru u stilu kineske komunističke diktature.

 Imate korupciju nevjerovatno bogatih liberala, koji su potrošili nevjerovatnu količinu novca da poraze republikance. To je jedna od rijetkih stvari koje su mi se jako svidjele na izborima. Potrošili su 75 miliona dolara pokušavajući da pobijede vođu većine  Mitcha McConnella i izgubili. Potrošili su 105 miliona dolara pokušavajući pobijediti senatora Lindseya Grahama i izgubili. Možda su potrošili 43 miliona dolara pokušavajući pobijediti Jonija Ernsta i izgubili.

Zatim je tu korupcija elitnih medijskih kuća koji već pet godina ratuju s predsjednikom Donaldom Trampom i učinili su sve da nas uvjere da dolazi ‘divovski plavi val’. Onda se val nije pojavio jer su svi oni lagali sebe i nas. Dakle, to je bio okvir kroz koji sam počeo gledati na sve ovo.

O tome sam razgovarao u kratkoj epizodi podcasta koju sam objavio u četvrtak. Sad vidimo kako u državama u kojima je predsjednik Tramp vodio iznenada pronalaze tranše glasova za Joea Bidena u urbanim centrima pod nadzorom demokrata, što je bilo dovoljno samo da ga gurne u vodstvo. Vidjeli smo to u Atlanti, Savani, Philadelphiji i drugdje. Istodobno, države za koje je Trampova kampanja (i većina promatrača) očekivala da će Tramp pobijediti sporo iznose podatke i šute.

Ključna tačka američke historije

Dakle, vjerujem da smo u ključnoj tački odluke u američkoj historiji. I, nemojte pogriješiti: Ovdje se radi o Americi – ne o predsjedniku ili bilo kojim izabranim čelnicima. Ovdje se radi o tome jesmo li mi kao Amerikanci spremni gledati u drugu stranu dok sistem elitne ljevičarske korupcije podriva našu demokratiju. Pored stalnog napada na predsjednika, glavni elementi političkog i medijskog establišmenta pokušali su suzbiti milione Amerikanaca koji dijele predsjednikove temeljne vrijednosti.

Oni koji pozdravljaju zastavu, zalažu se za za vjernost, duboko vjeruju u Ameriku, žele posao i priliku za sve Amerikance i žele da Sjedinjene Države prvo budu zabrinute za američke interese, ušutkani su ili odbačeni u posljednjih pet godina. Ako želimo i dalje biti Amerika, svaki zakoniti glas mora biti prebrojan i ovjeren, ilegalni glasovi moraju biti izbačeni i američki narod mora imati mogućnost izbora za predsjednika Sjedinjenih Država”, napisao je Gingrich.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] na twitteru: ‘Otkad jadni mainstream mediji određuju ko bi trebao biti predsjednik?’ OVDJE SE RADI O AMERICI! Poznati univerzitetski profesor: ‘Bajdenovi rade sa Kinom i Rusijom, … PREDSJEDNIK TRAMP NA SKUPU U PENSILVANIJI: Bajdena podržavaju narko bande koje ubijaju naše […]

  2. […] DOK TRAJE PRAVNA BITKA ZA INTEGRITET IZBORA: Tramp vraća svoje velike skupove širom SAD-a OVDJE SE RADI O AMERICI! Poznati univerzitetski profesor: ‘Bajdenovi rade sa Kinom i Rusijom, … PRAVNI EKSPERT SA UNIVERZITETA GEORGE WASHINGTON UPOZORAVA: ‘Moraju se ispitati brojne […]

Komentiraj