VELIKA PRAVNA POBJEDA U NEVADI! Sud dozvolio Trampovoj kampanji da iznese dokaze o izbornoj prevari koji bi mogli preokrenuti rezultat u ovoj saveznoj državi!

Sudija državnog suda u Nevadi dozvolio je Trampovoj kampanji da iznese svoje dokaze za tvrdnju da su prevare i nezakonitosti na izborima u toj državi bile tako rasprostranjene da su uspjele preokrenuti konačni rezultat u Bajdenovu korist, što je dobar signal i za ostale savezne države u kojima su pokrenuti slični procesi.

TRAMP-NEVADA

Prema Trumpovim zvaničnicima, sudija je odredio datum ročišta za 3. decembar i dozvoljava 15 svjedoka. Štoviše, kampanja planira iznijeti svoje dokaze koji bi mogli rezultirati odbijanjem desetaka hiljada glasačkih listića u okrugu Clark.

Velike vijesti u Nevadi: sudija je omogućio republikancima da iznesu nalaze široko rasprostranjene biračke prevare na ročištu 3. decembra. Amerikanci će sada čuti dokaze od onih koji su iz prve ruke vidjeli šta se dogodilo – kritičan korak za transparentnost i ispravljanje nelegalnih glasačkih listića. Pratite nas ”, tweetovao je šef osoblja Bijele kuće Mark Meadows.

Predsjednik Američke konzervativne unije Matt Schlapp, jedan od onih koji su vodili slučaj Nevada, rekao je za Secrets: “To nam daje stvarnu šansu da počnemo razotkrivati ovu historijsku prevaru.”

U svom sudskom spisu od 17. novembra, Trampov tim iznio je nekoliko optužbi za izbornu prevaru, uključujući glasove nerezidenata i mrtvih. Ali njegova najveća tvrdnja bila je da izborni zvaničnici nisu verificirali potpise na stotinama hiljada glasačkih listića, kao što to nalaže zakon. Štoviše, otkrili su da su službenici koristili mašinu za provjeru potpisa, očito u suprotnosti s pravilima, a čak su i te mašine imale tehničke probleme.

„Najveća stvar koja se tiče svih ovih država o kojima govorimo, uključujući i Georgiju, gdje je trećina glasačkih listića poslana poštom i Nevadu gdje je polovina glasačkih listića poslana poštom, je činjenica da nije bilo prave provjere potpisa, a posebno je nije bilo u okrugu Clark”, rekao je na Foxu kasno u utorak.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

  1. […] VELIKA PRAVNA POBJEDA U NEVADI! Sud dozvolio Trampovoj kampanji da iznese dokaze o izbornoj prevari… […]

  2. […] sam više glasova nego što je imao Ronald Reagan kada je osvojio 49 saveznih država’ VELIKA PRAVNA POBJEDA U NEVADI! Sud dozvolio Trampovoj kampanji da iznese dokaze o izbornoj prevari … PRAVNI TIM PREDSJEDNIKA TRAMPA NASTAVLJA BORBU ZA INTEGRITET IZBORA! U međuvremenu mediji […]

Komentiraj