NIKADA NEĆEMO ODUSTATI! Predsjednik Donald Tramp: Pronašli smo dokaze masovne prevare, rezultati izbora ne mogu biti legalno certificirani!

Američki predsjednik Donald Tramp još jednom je ukazao na masovne izborne prevare na američkim predsjedničkim izborima okončanim 3. novembra 2020. godine, poručivši da izbori ne mogu biti ‘legalno certificirani’, jer bi eventualnim potvrđivanjem trenutnih rezultata bilo ‘izvršeno zakonom kažnjivo krivično djelo.’

tramp123-3.jpg

“Prijelomne države u kojima smo pronašli masovne izborne prevare, a radi se o svakoj od ključnih država, ne mogu legalno ovjeriti ove rezultate izbora kao cjelovite i ispravne, a da ne počine teško kažnjivo krivično djelo. Svi znaju da su mrtvi, maloljetni, ilegalni imigranti, lažno potpisani ljudi, zatvorenici i mnogi drugi glasali ilegalno. Također, mašinski “kvarovi” (druga riječ za prevaru), prikupljanje glasačkih listića, nerezidentni glasači, lažni glasački listići, “punjenje glasačkih kutija”, kupovina glasova, uzrujali su republikanske promatrače, a ponekad čak i više glasova nego što je glasalo ljudi, kakve slučajeve imamo u Detroitu, Philadelphiji, Milwaukeeju, Atlanti, Pittsburghu i drugdje. U svim slučajevima prijelomnih država ima mnogo više takvih glasova nego što nam je potrebno za pobjedu u svakoj državi i na samim zborima. Stoga se rezultati ne mogu ovjeriti. Ovi izbori su pod prigovorom”, naveo je predsjednik Tramp.

Činjenica da Vrhovni sud ne bi našao osnov u izvornoj nadležnosti pri tužbi između više država, uključujući predsjednika, apsurdna je. To je spomenuto u Ustavu. Jednostavno su se “ponijeli kukavički” i nisu htjeli donijeti odluku o meritumu slučaja. Toliko loše za našu zemlju!“, naveo je on komentirajući odluku Vrhovnog suda da ne razmatra tužbu države Teksas protiv četiri prijelomne države. Toj tužbi, se podsjećamo pridružilo 19 država i sam predsjednik Tramp.

“RINOS koji upravlja državnim glasačkim aparatom izazvao nam je ovaj problem dopuštajući demokratama da tako otvoreno varaju u svom pokušaju krađe izbora, na kojima smo nadmoćno pobijedili. Kako se usuđuju dopustiti da se dogodi ovo masovno i smiješno glasanje putem pošte. Poslani su deseci milijuna slučajnih glasačkih listića, a neki su ljudi dobili dva, tri ili četiri glasačka listića. Nikad se nećemo predati!”, naveo je američki predsjednik.

Sa ovakvim Zakonom o odbrani pobjednik je samo Kina

Pored toga predsjednik je najavio da će staviti veto na novi Zakon o odbrani jer u njega nije uvrštena klauzula o dokidanju Člana 230., koji se odnosi na posebnu zaštitu koju uživaju društvene mreže od krivičnog gonjenja. Američki predsjednik i velika većina građana SAD-a smatraju kako su se društvene mreže direktno miješale u izborni proces i cenzurirale samo predsjednika SAD-a te druge značajne vijesti za izbore te tako postale prijetnja nacionalnoj sigurnosti.

‘Najveći dobitnik našeg novog Zakona o odbrani je Kina. Stavit ću veto’, kazao je predsjednik Donald Tramp.

Ozdravi Ameriko, ozdravi svijete!

Naravno, američki je predsjendik poslao i jednu veoma pozitivnu poruku, obavijestivši američke građane da su vakcine protiv ‘kineskog virusa’ već na putu.

Vakcine su natovarene i već su na putu. Bez pet godina čekanja. Ozdravi Ameriko, ozdravi svijete. Volimo vas sve’, poručio je predsjednik SAD-a.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. […] NIKADA NEĆEMO ODUSTATI! Predsjednik Donald Tramp: Pronašli smo dokaze masovne prevare, rezultati … […]

  2. […] naciji: ‘Ako ne iskorijenimo ovu užasnu izbornu prevaru, mi više nemamo državu’ NIKADA NEĆEMO ODUSTATI! Predsjednik Donald Tramp: Pronašli smo dokaze masovne prevare, rezultati i… KINA SLAVI SVOJE ELITE U WASHINGTONU! Profesor iz Pekinga: ‘Od 70-tih imamo svoje ljude u […]

  3. […] A ONDA I POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA?! Tramp poručio: Odluku o izborima treba donijeti Vrhovni sud! NIKADA NEĆEMO ODUSTATI! Predsjednik Donald Tramp: Pronašli smo dokaze masovne prevare, rezultati i… ‘ABRAHAMOV SPORAZUM’ NAJAVLJUJE KRAJ ISLAMSKOG TERORIZMA, A UJEDNO I OKONČANJE ERE […]

  4. […] A ONDA I POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA?! Tramp poručio: Odluku o izborima treba donijeti Vrhovni sud! NIKADA NEĆEMO ODUSTATI! Predsjednik Donald Tramp: Pronašli smo dokaze masovne prevare, rezultati i… ‘ABRAHAMOV SPORAZUM’ NAJAVLJUJE KRAJ ISLAMSKOG TERORIZMA, A UJEDNO I OKONČANJE ERE […]

Komentiraj