(VIDEO) DALI ALTERNATIVNE GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA TRAMPA JER SU REZULTATI IZBORA SPORNI! Republikanskim elektorima u Michiganu državna policija po zapovijedi guvernera zabranila ulazak u parlament!

Republikanskim elektorima Michigana državna policija zabranila je ulazak u zgradu Parlamenta te države i spriječila ih da tamo daju alternativne elektorske glasove za predsjednika Trampa.

Republican-Electors-Turned-Away-at-Michigan-Statehouse-640x480

Državna zastupnica Daire Rendon (R) rekla je da je pokušala sprovesti republikanske birače u zgradu, ali im je spriječio ulazak pripadnik državne policije, koji je imao smjernice guvernera. Zgrada je zatvorena ranije tog dana zbog navodnih “vjerodostojnih prijetnji nasiljem”, izvijestili su mediji.

“Republikanci su izabrali listu elektora koja će zasjedati i danas”, rekao je Rendon, potez koji se ne bi dogodio da su “izborni rezultati jasni”. Na snimku se vidi Rendon kako nosi plavi šal s bijelim zvijezdama. Budući da ishod izbora “nije jasan zbog svih navoda o prevarama”, rekla je, “i republikanci su poslali svoje elektore”. Ali nikad nisu uspjeli proći kroz vrata, jer im je narednik iz policije države Michigan zabranio ulazak. Republikanski elektori glasali su u sjedištu Republikanske partije u Michiganu u Lansingu.

„Ja sam bila osoba koja je šetala s njima kako bi im pomogla da uđu u u zgradu, jer sam državni parlamentarac. Trebaju imati pravo da uđu u zgradu Parlamenta”, rekla je Rendon, koja im je željela pomoći da predaju svoje glasačke listiće Senatu.

Rendon je rekla da u četiri godine koliko je bila u parlamentu, nikada nije bila spriječena da uđe u zgradu Zakonodavnog tijela. “Ne mogu zamisliti zašto bismo ikada zabranili trenutnom kongresmenu ili predstavniku senatora ulazak u zgradu”, rekla je.”Državna policija djeluje po zapovijedi guvernera.”

Podsjećamo, jučer su alternativne glasove dali i elektori u Georgiji, Pensilvaniji i Wisconsinu.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

  1. […] (VIDEO) DALI ALTERNATIVNE GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA TRAMPA JER SU REZULTATI IZBORA SPORNI! Republikan… […]

  2. […] (VIDEO) DALI ALTERNATIVNE GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA TRAMPA JER SU REZULTATI IZBORA SPORNI! Republikans… […]

  3. […] u osporenim državama glasale su za Trampa, glasove će proslijediti Kongresu i čekati rasplet! (VIDEO) DALI ALTERNATIVNE GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA TRAMPA JER SU REZULTATI IZBORA SPORNI! Republikans… (VIDEO) AMERIČKI VOJNICI ZNAJU KO JE NJIHOV PREDSJEDNIK! Pogledajte kakav su doček priredili […]

  4. […] u osporenim državama glasale su za Trampa, glasove će proslijediti Kongresu i čekati rasplet! (VIDEO) DALI ALTERNATIVNE GLASOVE ZA PREDSJEDNIKA TRAMPA JER SU REZULTATI IZBORA SPORNI! Republikans… (VIDEO) AMERIČKI VOJNICI ZNAJU KO JE NJIHOV PREDSJEDNIK! Pogledajte kakav su doček priredili […]

Komentiraj