REPUBLIKANSKA PARTIJA PRONAŠLA DOKAZE! Predsjednik Tramp objavio da su hiljade ‘nedržavljana’ glasale u Nevadi tokom predsjedničkih izbora!

Predsjednik Donald Tramp napisao je da su hiljade osoba koje nemaju državljanstvo glasale u Nevadi tokom predsjedničkih izbora. Njegovi komentari objavljeni su u tvitu u četvrtak ujutro.

TRAMP-NEVADA

Napisao je: „Upravo objavljeni podaci pokazuju da je u Nevadi glasalo na hiljade negrađana. Oni totalno nemaju pravo glasa!”

Republikanska partija Nevade primijetila je u subotu na svojoj web stranici da je Državno odjeljenje za motorna vozila registriralo sve glasače koji su se prijavili za vozačke dozvole. “Ono što možda ne znate je da u Nevadi legalni i ilegalni državljani mogu imati vozačke dozvole i lične karte”, kaže se. „Stoga, ukoliko ne izvrše dubinsku analizu, od njih će se zatražiti da se registriraju za glasanje.”

“DMV je napokon pružio spisak vlasnika zelenih karata i nedržavljana koji su dobili vozačke dozvole. Kada smo upoređivali ove detaljne podatke sa podacima iz biračkih spiskovima u državi Nevada, otkrili smo da je 6.260 nedržavljana registrirano da glasaju, a 3.987 ih je i glasalo.”

Predsjednik Tramp je jučer objavio rezultate ankete koja je pokazala da 92% republikanskih glasača smatra da su izbori namješteni.

(Global CIR)

PROČITAJTE JOŠ:

  1. […] ste stvorili najjaču ekonomiju, poboljšali sigurnost i isporučili vakcinu u rekordnom roku” REPUBLIKANSKA PARTIJA PRONAŠLA DOKAZE! Predsjednik Tramp objavio da su hiljade ‘nedržavljana… NEOBORIVI DOKAZI O SISTEMSKOJ PREVARI! “Forenzička analiza ‘Dominion’ aparata […]

Komentiraj