(VIDEO) PREDSJEDNIK TRAMP IZVODI SVIJET IZ IZOLACIJE! Amerikanci nemaju razloga za brigu: Potpredsjednik Pence uživo u TV programu primio vakcinu protiv koronavirusa!

Potpredsjednik SAD-a Mike Pence i njegova supruga Karen primili su injekciju vakcine protiv koronavirusa ‘Pfizer’ u petak ujutro u Bijeloj kući, u dešavanju koje je uživo prenosila televizija u cilju uvjeravanja Amerikanaca da je vakcina sigurna. General američke vojske Jerome Adams također je primio vakcinu.

PENCE-VAKCINA

“Karen i ja smo željeli stupiti naprijed i uzeti ovu vakcinu kako bismo uvjerili američki narod da iako smo ubrzali birokraciju na njenom odobravanju, nismo to uradili na štetu njene sigurnosti efikasnosti”, rekao je Pence.

Medicinsko osoblje ‘Waltera Reeda’ dalo je injekcije vakcine. Tri ekrana u pozadini reklamirala su vakcinu kao “sigurnu i efikasnu”, pozdravljajući napor historijske Operacije pod zapovijedništvom predsjednika Donalda Trampa ‘Warp Speed’ ​​s ciljem razvijanja vakcine protiv koronavirusa.

“Ništa nisam osjetio”, rekao je Pence nakon što je primio vakcinu. “Odlično obavljeno.”

Jedan liječnik postavio im je niz pitanja prije isporuke cjepiva, pitajući ih jesu li imali ozbiljne reakcije na prethodna cjepiva, uzimaju li razrjeđivače krvi, za žene jesu li trudne ili doje i da li su imunološki oslabljene. Kada su odgovorili ne na pitanja, primijenjeno je cjepivo.

“Američki narod sada može biti siguran, mi imamo jednu, i možda u roku od nekoliko sati i drugu sigurnu vakcinu”, izjavio je Pence nakon što mu je ubrizgana vakcina Pfizer, misleći na očekivano odobrenje američke Administracije za hranu i lijekove vakcine farmaceutske kompanije Moderna.

“Povjerenje u ovu vakcinu je to što nas je okupilo jutros”, dodao je američki potpredsjednik,

“Nemojte pogriješiti, to je medicinsko čudo”, rekao je Pence nakon što je primio vakcinu, i dodao: “Također vjerujem da će historija zabilježiti da je ove sedmice bio početak kraja pandemije koronavirusa.”

Ovim demonstrativnim primanjem vakcine od strane drugog čovjeka SAD-a, Sjedinjene Države još su jednom pokazale svoje liderstvo na medicinskom i tehnološkom planu.

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:
  1. By - GlobalCir on December 19, 2020 at 7:32 AM

    […] (VIDEO) PREDSJEDNIK TRAMP IZVODI SVIJET IZ IZOLACIJE! Amerikanci nemaju razloga za brigu: Potpredsj… […]

  2. […] (VIDEO) PREDSJEDNIK TRAMP IZVODI SVIJET IZ IZOLACIJE! Amerikanci nemaju razloga za brigu: Potpredsje… ZAŠTO EU KASNI? Vakcinacija ‘Trampovom vakcinom’ protiv COVID-19 u EU počinje 27. decembra! U VELIKOJ BRITANIJI TRAJE MASOVNA VAKCINACIJA, U SAD-u POČINJE SUTRA! Zašto Njemačka ponovo uvodi potpuni “lockdown” do 10. januara? U VELIKOJ BRITANIJI TRAJE MASOVNA VAKCINACIJA, U SAD-u POČINJE SUTRA! Zašto Njemačka ponovo uvodi potpuni “lockdown” do 10. januara? (VIDEO) PANDEMIJA JE POČELA U KINI, ALI ZAVRŠAVAMO JE U AMERICI! Predsjednik Tramp proglasio pobjedu: “Odobrena je sigurna i efikasna vakcina koju sam obećao onda kada je ‘kineski virus’ napao naše obale” PRVO JE PUŠTEN ‘KINESKI VIRUS’ DA BI USLIJEDILO GLASANJE POŠTOM, A ONDA I POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA?! Tramp poručio: Odluku o izborima treba donijeti Vrhovni sud! Američki izbori u doba korone ‘Svjetski rat’ protiv ‘kineskog virusa’? KO ŽELI SPRIJEČITI OBJAVU PODATAKA O KINESKOM MIJEŠANJU U AMERIČKE IZBORE?! Izvještaj američke obavještajne zajednice o stranom utjecaju na izbore neće biti objavljen u petak, razlog odgode su značajna saznanja o kineskom uplitanju! KINA SLAVI SVOJE ELITE U WASHINGTONU! Profesor iz Pekinga: ‘Od 70-tih imamo svoje ljude u vrhu SAD-a’ Objavljeno u: […]

  3. […] UNIJU! ‘Trampova vakcina’ protiv ‘kineskog virusa’ odobrena u EU! (VIDEO) PREDSJEDNIK TRAMP IZVODI SVIJET IZ IZOLACIJE! Amerikanci nemaju razloga za brigu: Potpredsje… ZAŠTO EU KASNI? Vakcinacija ‘Trampovom vakcinom’ protiv COVID-19 u EU počinje 27. […]

  4. […] UNIJU! ‘Trampova vakcina’ protiv ‘kineskog virusa’ odobrena u EU! (VIDEO) PREDSJEDNIK TRAMP IZVODI SVIJET IZ IZOLACIJE! Amerikanci nemaju razloga za brigu: Potpredsje… ZAŠTO EU KASNI? Vakcinacija ‘Trampovom vakcinom’ protiv COVID-19 u EU počinje 27. […]

Komentiraj