EMINENTNI AMERIČKI OBAVJEŠTAJAC O IZBORNOJ PREVARI! Pojavio se ‘višak’ od 13 miliona glasova: ‘Sa 212 miliona upisanih birača i 66,2% onih koji su glasali, ukupno je glasalo 140 miliona – Tramp je dobio 74 miliona glasova, a to Bajdenu ostavlja samo 66 miliona glasova’

Američki predsjednik Donald Tramp na svom je Twitter profilu podijelio članak u kojem se na bazi jednostavnih matematičkih operacija, odnosno na bazi prostog upoređivanja broja registrovanih birača i broja prebrojanih glasova, dolazi do frapantnih otkrića prema kojima je Bajden ‘dobio’ 13 miliona glasova više nego što ima registriranih potencijalnih glasača koji su obavili svoju građansku dužnost.

TRAMPOVA KAMPANJA POKRENULA NOVI SLUČAJ U PENSILVANIJI! Rezultati u  Michiganu neće biti ovjereni, nastavlja se pravna borba! - GlobalCir

Članak se bazira na objavi eminentnog američkog obavještajca Billa Binneya, koji je jučer američkoj javnosti poslao poruku u kojoj je istaknuo da je na izborima 2020. širom zemlje glasalo više ljudi nego što je imalo pravo glasa.

“Sa 212 miliona upisanih birača i 66,2% onih koji su glasali, ukupno je glasalo 140.344 miliona. Ako je Tramp dobio 74 miliona glasova, to Bajdenu ostavlja samo 66,344 miliona glasova. Ovi brojevi se ne poklapaju s onim što nam se govori. Laži i samo laži”, napisao je on podijelivši članak iz The Washington Posta o ‘najvećoj izlaznosti u historiji SAD-a’.

Prema članku pomenutog lista u SAD-u je na ovogodišnjim izborima zabilježen najveći odziv birača u više od jednog stoljeća:

Naravno, ovo u stvarnosti podrazumijeva prevaru, jer već je bilo poznato da u okviru demokratske partije SAD-a nije bilo previše entuzijazma u vezi s glasanjem za Bajdena, budući da se radilo o političaru kojeg su 50 godina gledali u vrhu američke politike u Washingtonu. Drugi razlog bio je činjenica da je demokratama i ove godine bio nametnut predsjednički kandidat, kao i 2016, jer je u oba slučaja najveću podršku baze i pristalica partije imao Bernie Sanders.

image-2020-12-21-142627

Bajdenu ‘namaknuto’ 13 miliona lažnih glasova?

Međutim vratimo se glavnoj poenti ove analize. Binney sugerira da se uporedi broj registriranih birača u SAD-u sa brojem onih koji su navodno izašli na izbore, a sve to onda da se poveže sa rezultatom izbora i glasovima koje su dobili predsjednik Tramp i Bajden.

Kada zbrojimo broj registriranih birača, od jutros u SAD-u dobivamo 213,8 ​​miliona registriranih birača. Koristeći brojeve od danas, koji su materijalno slični Binneyjevim, nalazimo ogroman problem. Ako imamo 213,8 ​​miliona registriranih birača u SAD-u i ako je 66,2% tih registrovanih birača glasalo na izborima 2020. godine, to je jednako 141,5 glasača koji su glasali na izborima 2020. (Binney pokazuje 140 miliona što je materijalno isto).

Ako je predsjednik Tramp osvojio 74 miliona glasova, onda je za Bidena ostalo samo 67,5 miliona glasova. To znači da je za Bajdena ‘izmišljeno’ i ‘namaknuto’ 13 miliona lažnih glasova.

O kako širokoj izbornoj prevari se radilo možda najbolje svjedoče objave sa društvenih mreža u kojima se pokazuju uporedni rezultati po državama i okruzima na primjeru predsjednika Trampa, Obame i Bajdena.

‘Kada osvojite rekordno niskih 17% okruga, izgubite podršku crnaca i hispanoamerikanaca, izgubite 18/19 ‘Bellwether’ okruga, izgubite Ohio, Florida i Iowa – i izgubite 27/27 izazivanih mjesta u kongresu – ali ostvarite rekord u broju glasova građana’, stoji u jednom tweetu koji na najslikovitiji način pokazuje da je integritet američkih izbora 2020. doista upitan.

(Global CIR/Amel Jašarević)

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljeno u:

Komentarion this Post

  1. Ma kakav Bajden predsjednik, nemojte me zajebavati. Kad je ono stiglo da se od tolikog Sarajeva zavuče u jazbinu kod Šćepa i Keljmendija…

    Reply
  1. […] kažu da su to najveći američki neprijatelji, a izostave Kinu, nasmijite im se u lice” EMINENTNI AMERIČKI OBAVJEŠTAJAC O IZBORNOJ PREVARI! Pojavio se ‘višak’ od 13 miliona … PREDSJEDNIK TRAMP POZVAO NA PROTESTE U WASHINGTONU! ‘Vidimo se 6. januara, bit će […]

  2. […] kažu da su to najveći američki neprijatelji, a izostave Kinu, nasmijite im se u lice” EMINENTNI AMERIČKI OBAVJEŠTAJAC O IZBORNOJ PREVARI! Pojavio se ‘višak’ od 13 miliona … PREDSJEDNIK TRAMP POZVAO NA PROTESTE U WASHINGTONU! ‘Vidimo se 6. januara, bit će […]

Komentiraj