PONOVO POZVAO AMERIKANCE DA SE VAKCINIŠU! Tramp će o eventualnoj predsjedničkoj kandidaturi odlučiti poslije izbora za Kongres 2022. godine

Bivši američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da će eventualnu odluku o ponovnoj kandidaturi za Bijelu kuću doneti poslije izbora za Kongres u novembru sljedeće godine.

TRAMP OBJAVIO ODLIČNE VIJESTI: 'Berze su porasle, vakcina uskoro dolazi,  potvrđena je njena efikasnost od 90%' - GlobalCir

Rojters prenosi da je Tramp u razgovoru za „Foks News” rekao da je trenutno posvećen pomaganju kolegama republikancima u pokušaju da povrate kontrolu nad Predstavničkim domom USA i Senatom na izborima 2022. i da vjeruje da postoje veoma dobre šanse za to.

Tramp je naglasio da će odluku o novoj kandidaturi za Bijelu kuću donijeti nakon tih izbora i da ispitivanje javnog mnijenja pokazuje da su njegove pristalice spremne da ga podrže ako ponovo uđe u trku za predsjednički mandat.

Bivši američki predsjednik je rekao i da će na izborima 2022. voditi kampanju za kandidate koji podržavaju njega i njegovu politiku, a protiv onih republikanaca koje smatra nelojalnim.

Rojters prenosi da je Tramp tokom intervjua preporučio da se svi vakcinišu protiv koronavirusa.

To je odlična vakcina. To je sigurna vakcina. I to je nešto što djeluje. Preporučio bih je mnogim ljudima koji ne žele da se vakcinišu, a znam da me mnogi od njih iskreno podržavaju”, rekao je Tramp, koji se i sam vakcinisao u januaru.

Kako je naveo, ljudi imaju i svoje slobode i treba da se upravljaju prema njima, ali poručuje i da je vakcina sigurna i da djeluje.

(Global CIR/Agencije)

PROČITAJTE JOŠ:

BAJDENA SMO VAKCINISALI VEĆ 21. DECEMBRA!’ Tramp pozvao sve Amerikance da se što prije vakcinišu: Bivši predsjednik i prva dama vakcine primili u januaru u Bijeloj kući!

Komentiraj