(VIDEO) Dramatičan snimak službenog automobila Vlade CG koji gazi ljude na cesti: U njemu se nalazila Krivokapićeva kćerka, on tvrdi da se radilo o napadu na službeno vozilo!

Na putu Nikšić – Podgorica danas je došlo do incidenta kada je službeno vozilo uletjelo u grupu okupljenih građana.

vozilo-CG-Krivokapi

Poslanik DPS-a Predrag Bošković  pozvao je Upravu policije da objavi da li je u vozilu  koje je danas gazilo demostrante na magistralnom putu Nikšić Podgorica bila porodica premijera Zdravka Krivokapića.

– Pozivam Upravu policije  da objavi da li je u vozilu PGCG301 bila porodica premijera Crne Gore  sa službenim vozačem koja je danas gazila narod na putu Nikšić – Podgorica, poručio je Bošković na Twitter-u.

Iz Uprave policije oglasili su se ovim povodom, navodeći da se dogodio incident prilikom blokade saobraćajnice okupljenih građana, u kojem je učestvovalo službeno motorno vozilo.

– Nikšićka policija je dokumentovala događaj o kojem će biti obaviješten tužilac. Policija će preduzeti dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, navode u UP, prenosi portal CdM.me.

Krivokapić: Neću vam zaboravit suze i strah moje kćerke

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas, kako kaže, napadnuto na putu Nikšić – Podgorica, nalazila njegova kćerka koja je štićena ličnost.

On je poručio da kao “otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah”. Dodao je kako neće dozvoliti “divljaštvo i bezakonje.”

“Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja kćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite”, Ovo je napisao Krivokapić na Twitteru.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović rekao je da ”napad na službeni automobil i štićenu ličnost predstavlja alarm za sve.

Sekulović je osudio incident  za koji je naveo ”da prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje”, saopšteno je iz MUP-a Crne Gore. On je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini mjesta događaja.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj